MILIJUNSKI RAZVOD

SLAVNI GITARIST NA MUKAMA, BIVŠA MU ŽELI UZETI MILIJUNE Traži polovicu njegovog bogastva, no zaboravila je na grešku koju je napravila...

 Ryan Pierse / Getty Images

Gitarist Guns N’ Rosesa, Slash, pokušava privesti razvod kraju, no u svemu tome uskoro bivšoj supruzi želi osporiti pravo na svoje milijune. Tvrdi da je Perla Hudson već bila u braku kad su se oženili te da njihov brak stoga formalno ne vrijedi.

Kako piše TMZ, Perla je 2001. godine, kad se udala za Slasha, bila već u braku pa je Slash optužuje za bigamiju te smatra da nema pravo na njegovu zaradu u proteklih 13 godina koliko su bili u braku.

Perla se doista 1993. udala za Carlosa Martyja, no sreća je trajala samo mjesec dana. Zato se od njega razvela, ili je bar tako mislila. Ispada da birokracija nije ispoštovana, da nisu svi papiri predani na vrijeme te da razvod doista nije bio finaliziran.

Međutim, Perla je bila uvjerena da je solo kad se udala za Slasha. Par je godinama kasnije zatražio dvojno državljanstvo za svog sina Casha i tad su, prekopavajući dokumente, navodno saznali da njezin razvod nije priveden kraju. Ona tvrdi da su 2009. zbog toga angažirali novog odvjetnika te je sud donio odluku i retroaktivno poništio brak zbog okolnosti.

Unatoč svemu tome, Slash tvrdi da zbog nelegalnosti oni nikad nisu bili u braku te joj stoga ne želi prepustiti polovicu svog bogatstva koje broji desetke milijuna dolara. Kako piše TMZ, u nekim slučajevima sudac parove može promatrati kao supružnike unatoč neregularnim dokumentima, no to će se u njihovom slučaju tek vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 14:18