VELIKO PRIZNANJE

Slavni glumac dobio zvijezdu na Stazi slavnih pa se prisjetio i Matthewa Perryja: ‘Gurnuo me dalje...‘

‘Matthew je bio jako ljubazan i velikodušan prema meni dok smo radili film‘, kazao je

Zac Efron

 Tommaso Boddi/Afp/Profimedia/Tommaso Boddi/afp/profimedia

"I want it all", pjevali su njegovi kolege iz filma "High School Musical", ali ipak je on taj koji je dobio (skoro) sve. Hollywood je prepoznao rad Zaca Efrona i nagradio ga sa zvijezdom na Stazi slavnih, prenosi USA Today. Na velikom događanju bili su njegovi prijatelji i obitelj te kolege Jeremy Allen White i Miles Teller, a u svom se govoru Efron prisjetio i Matthewa Perryja.

"Matthew je bio jako ljubazan i velikodušan prema meni dok smo radili film ‘Ponovno 17‘. Suradnja s njim i redateljem filma Burrom Steersom gurnula me u sljedeće poglavlje moje karijere. I zbog toga, puno ti hvala, Matthew", rekao je Efron koji od malih nogu pleše, pjeva i glumi.

image

Zac Efron

Tommaso Boddi/Afp/Profimedia/Tommaso Boddi/afp/profimedia

Proslavio se u filmu "High School Musical" pa se zahvalio i Kennyju Ortegi te Billu Bordenu jer su odigrali veliku ulogu za njegov početak. "Vječno sam vam zahvalan. Još uvijek mislim na to svaki dan, a pjesme pjevam pod tušem", kazao je. Osim njega, govor je održao i njegov kolega Teller s kojim je glumio u filmu "That Awkward Moment".

"Ti si čovjek, mit i legenda. Za moju generaciju, našu generaciju, Zac je bio i ostao prva prava superzvijezda koja je stvarno izašla iz naše klase", rekao je simpatično Teller.

image

David Efron, Zac Efron, Starla Baskett i Dylan Efron

Leon Bennett/Getty Images/Profimedia/Leon Bennett/getty Images/profimedia

"Puno ste se žrtvovali za mene i moj život. Hvala vam što ste vjerovali u mene, vi ste razlog zašto sam ovdje danas", poručio je glumac svojim roditeljima. Osim navedenih filmova, Efron je igrao i u filmovima "Najveći showman", "Susjedi iz pakla", "Zauvijek tvoj", "Djedica pušten s lanca" i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 05:01