HOLIVUDSKI ‘PASTUH‘

Slavni glumac mnoge je obljubio, ali samo jednu oženio: Sa 6 žena ima 12-ero djece!

Mnogi se pitaju hoće li biti još beba nakon dvanaestero djece, no Cannon priznaje da ima pune ruke posla s trenutnim potomstvom

Majke djece Nicka Cannona

 Profimedia/

Reality zvijezda Bre Tiesi privukla je pažnju javnosti otkako se pridružila postavi iznimno popularne reality emisije ‘Selling Sunset‘ koja se vrti na Netflixu. U sedmoj sezoni realityja, koji nam otkriva svijet luksuznih nekretnina, ali i dramatičnih odnosa i ljubavnih zapleta agentica za nekretnine koje rade za Oppenheim Group, Tiesi se našla u središtu pozornosti zbog svojih komentara, ali i ‘specifičnog‘ ljubavnog odnosa.

Ona je naime majka sinčića Legendaryja Lovea, kojeg ima s ‘holivudskim pastuhom‘, komičarem Nickom Cannonom, poznatom po braku s pjevačicom Mariah Carey i svojim mnogobrojnim seksualnim eskapadama s raznim ženama.

image

Bre Tiesi

Netflix/Planet/Profimedia/Netflix/planet/profimedia

Bre je nepokolebljiva - odlučila je da se neće udati i da će njezin izbor biti hoće li ostati u Oppenheim Groupu, nakon što se posvađala s potencijalnom novom agenticom za nekretnine Cassandrom Dawn.

Osim svađe s Cassandrom, Bre se svađala i s kolegicom Chelsea kojoj se nije svidio njezin ljubavni odnos s ocem njezina djeteta. No, tko je uopće Nick Cannon kojem tolike žene nikako ne mogu odoljeti?

Američki TV voditelj, glumac i komičar u posljednjih nekoliko godina često je punio medijske naslovnice zbog broja djece koju ima s više žena. Cannon je naime otac dvanaestero djece, koje ima sa šestero različitih žena. No, čini se da je Cannon malo odahnuo s obzirom na to da je ova godina za njega dosad bila mirna kad je riječ o novorođenčadi, nakon što je u 2022. dobio pet malih Cannona.

Cannon je svoju karijeru započeo u kasnim 1990-ima, kada je počeo glumiti u skeč showu ‘All That‘ te filmovima i glazbenim spotovima. Tijekom godina izlazio je s brojnim ženama, a te romanse uglavnom bi završavale potomcima.

Ljubavni život

Tako je na snimanju filma ‘Love Don‘t Cost a Thing‘ iz 2003. privukao pozornost kad se spetljao s pjevačicom Christinom Milian, a veza je potrajala dvije godine. Ona je dala naslutiti da je veza pukla nakon što ga je ulovila kako je vara, a to je potkrijepila i stihovima svoje pjesme. On je negirao bilo kakve optužbe za prevaru.

image

Christina Milian

Instagram/Christina Milian/

S reality zvijezdom Kim Kardashian hodao je 2006., a zajedno su bili oko godinu dana. Ona mu je na kraju slomila srce. Priznaje da je i sam zbunjen oko vremena njihove veze s obzirom na njezinu snimku seksa s bivšim dečkom Rayom J-om.

A nakon što je zaliječio svoje slomljeno srce, uslijedile su zaruke s ‘anđelicom‘ Victoria‘s Secreta Selitom Ebanks, i to samo tri mjeseca nakon što su prohodali 2007. godine. Prekinuli su samo nekoliko mjeseci kasnije.

Jedino je oženio Mariah Carey

Iako je Cannon kasnije tijekom života imao mnogo partnerica i mnogo djece (doći ćemo i do njih), samo se jednom ženio. On i pjevačica Mariah Carey upoznali su se 2005., a svoju su vezu započeli tri godine kasnije. Vjenčali su se 2008., a 2011. dobili su blizance Moroccana Scotta i Monroe. On je jednom prilikom izjavio da je Carey njegova ‘ljubav iz snova‘, unatoč činjenici da su se razveli 2004. No, početkom 2022. potaknuo je glasine da je ponovno pokušava osvojiti iako je kasnije i sam priznao da je to ‘nemoguće‘.

image

Mariah Carey i Nick Cannon

Dfy/Kcs Presse/Profimedia/Dfy/kcs Presse/profimedia

Američka manekenka Brittany Bell također je bila u vezi s Cannonom, a počeli su ih povezivati 2014. Navodno su hodali nekoliko godina prije nego što su 2017. dobili dijete, sina Goldena. Nicku je to bilo treće. A onda je 2020. Bell rodila Cannonovo četvrto dijete, kćer Powerful Queen. Šuškalo se da su nakon rođenja kćeri prekinuli, no onda je 2022. sve iznenadila vijest da je ona ponovno trudna. Stiglo je njihovo treće, a Cannonovo ukupno deseto (da, počinje biti komplicirano...) dijete - Rise Messiah.

image

Brittany Bell

Wmtv/Pacific Coast News/Profimedia/Wmtv/pacific Coast News/profimedia

On može, one ne mogu...

Manekenka Sports Illustrateda Jessica White još je jedna žena koja je osvojila srce i postelju Nicka Cannona, a zajedno su bili od 2015. do 2020. godine. Stvari su među njima očito postale malo zapetljane, kada je ona kasnije izjavila da Cannon nije bio iskren u vezi s trudnoćom Brittany Bell. Međutim, čini se da joj dijete s drugom ženom ipak nije toliko smetalo s obzirom na to da su ponovno uočeni zajedno u ožujku 2022. Jessica je svojoj prijateljici Safaree Samuels jednom izjavila da ona nije smjela imati druge partnere osim njega, dok je on mogao biti s drugim ženama.

Sljedeća ljepotica koju se počelo vezati uz ime Nicka Cannona bila je LaNisha Cole. Oni su se navodno počeli viđati 2017., a 2022. rodila mu je njegovo deveto dijete - kćer Onyx Ice, i to samo devet dana prije nego što je Brittany Bell rodila njegovo deseto. Cole je u mjesecima nakon poroda izjavila da je njezina beba primala prijetnje smrću od online trolova koji se nisu slagali s Cannonovim načinom života.

image

Lanisha Cole

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Abby De La Rosa povezala se s Cannonom 2020. godine, a upravo mu je ona rodila peto i šesto dijete - blizance Ziona Mixolydiana i Zilliona Heira - u lipnju 2021. godine. Ona mu je rodila i njegovo 11. dijete, kćerkicu Beautiful Zeppelin, u studenom 2022. De La Rosa je jednom prilikom izjavila da joj se sviđa što su joj djeca dio tako velike obitelji, a nakon što je doznala vijest o posljednjoj trudnoći Brittany Bell, našalila se i izjavila: ‘Maknite se, Kardashianke, stižemo mi.‘

image

Abby De La Rosa

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Jedno dijete nažalost preminulo

Model Alyssa Scott majka je Cannonova sedmog djeteta, Zena, koji je rođen u lipnju 2021. i to otprilike samo tjedan dana nakon što je Abby De La Rosa rodila blizance. Zen je nažalost preminuo zbog tumora na mozgu kad mu je bilo samo pet mjeseci. U studenom 2022. par je potvrdio da je Scott ponovno trudna pa se u prosincu 2022. rodilo Cannonovo 12. dijete, kćerkica Halo Marie.

image

Nick Cannon i Alyssa Scott

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bre Tiesi Cannona poznaje već 10 godina, a povremeno se viđaju. Nakon njezina razvoda od bivšeg beka NFL-a Johnnyja Manziela, ponovno su se spetljali pa mu je ona rodila osmo dijete, Legendary Lovea u lipnju 2022. Za njezinu trudnoću Cannon je doznao usred borbe s tumorom na mozgu njegova sinčića Zena, a u svom talk showu iznio je svoje osjećaje o ‘tugovanju za jednim djetetom, dok je istovremeno bio uzbuđen što će dobiti novog nasljednika‘.

image

Nick Cannon i Bre Tiesi

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ako ste došli do ovog dijela teksta, čestitamo jer znamo da nije nimalo lako držati korak s ljubavnim životom ovog holivudskog ‘pastuha‘. Čini se da majke njegove djece nisu previše zabrinute oko toga kako će se on nositi sa svim tim nasljednicima, ali i alimentacijama.

Mnogi se pitaju hoće li biti još beba nakon dvanaestero djece, no Cannon priznaje da trenutno ima pune ruke posla sa svojim dosadašnjim potomstvom. Međutim, on dodaje da ‘samo Bog odlučuje kada će biti gotov‘...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:15