U NAJGOROJ FORMI

Slavni glumac muči se s viškom kilograma, a sve dokumentira urnebesnim videima. Evo nekih

Glumac se i sam našalio kako izgleda "poput kruga", pa je to osnovni razlog zašto sve više vremena provodi u teretani
Will Smith
 Instagram

Slavni glumac Will Smith na društvenim je mrežama podijelio zabavni video na kojem se pokušava prisjetiti kako se koriste sprave u teretani u nadi da će se vratiti staroj kilaži, kakvu je imao prije karantene.

Will Smith priznao je prošli mjesec kako je u "najgoroj formi" ikad, te se našalio kako izgleda "poput kruga", pa je to osnovni razlog zašto posljednjih tjedana sve više vremena provodi u teretani. Na Instagramu je tako s obožavateljima podijelio urnebesni video na kojem se vratio spravama, iako možda i previše doslovno, pokušavajući se prisjetiti kako se njima koristiti nakon dulje stanke.

Tako se filmska i glazbena zvijezda narugao na vlastiti račun, ali i na račun ostalih kojima treba osvježiti pamćenje kako se koristi sportska oprema prvi put nakon puno vremena. U videu Smith namjerno sve sprave koristi nepravilno. Na početku snimke u čijoj pozadini svira smiješna klaunovska glazba, Will uzbuđeno, prije početka vježbanja, s ukočenim osmijehom na licu trči prema vrhu stepenica. Video se nastavlja scenom na kojoj se glumac njiše na užetu za penjanje, a zatim na spravi za jačanje prsa trenira noge.

Brojni pratitelji, od kojih su brojni slavne ličnosti, u kratkom su roku podijelili Smithu milijune lajkova, ali i komentirali skeč.

Nizozemski nogometaš Ryan Babel napisao je: "najveći" uz brojne emojije smijeha, a glumica Tabitha Brown prokomentirala je kako je "umrla od smijeha" već na dijelu s njihanjem na užetu. Will Smith u posljednje vrijeme redovito, na zadovoljstvo obožavatelja, objavljuje videa vezana uz pokušaje da isteše tijelo.

Na jednoj je snimci nasmijao pratitelje neuspješno pokušavajući podići gumu, ignorirajući trenerove upute, a salve smijeha je izazvala i fotošopirana scena iz legendarnog filma "E.T. vanzemaljac" na kojoj Smith vozi bicikl po zraku. U svibnju je glumac najavio kako će dokumentirati svoju transformaciju za novu YouTube seriju Best Shape of My Life koja će gledateljima dati bliski uvid u njegovo zdravstveno i fitness putovanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 18:12