ZABRANJEN PRISTUP

Slavni glumac ne može prisustvovati krunidbi kralja Charlesa III.: Prekršio je važno pravilo

‘Stvar je u tome da takvo ponašanje jednostavno nije u mom DNK‘, objasnio je glumac

Russell Crowe i kralj Charles III.

 Afp/profimedia/

Jedan od najpoznatijih australskih glumaca i najvećih živućih glumačkih ikona ne može prisustvovati krunidbi kralja Charlesa III. nadolazeće subote.

Prema Daily Mailu, Russell Crowe ne može biti na krunidbi jer nije slijedio strogi protokol kada se posljednji put susreo s članovima britanske kraljevske obitelji. Princa Harryja i princa Williama nazvao je "drugovima" kad ih je pozdravio pri jednom od susreta, unatoč tome što mu je rečeno da im se obraća "službenijim jezikom".

image

Russell Crowe

Jonathan Hession/Jonathan Hession

Kada ga je radijski voditelj Dan Anstey u emisiji ‘Triple M Breakfast Brisbane‘ upitao ide li u London na krunidbu, Crowe je rekao da "nije dobio poziv."

- Vjerojatno zbog posljednjeg puta kada sam bio predstavljen kraljevskoj obitelji - dodao je 59-godišnji glumac.

- Pri upoznavanju, konjanik britanskog kraljevskog kućanstva dolazi razgovarati s vama i naglasi kako morate osloviti princa. Stvar je u tome da to jednostavno nije u mom DNK - objasnio je Crowe.

- Uvijek poštujem druge i uvijek mi je drago upoznati ljude, ali obraćati se nekome s "Vaše visočanstvo" jednostavno nije u mojoj prirodi - dodao je slavni glumac koji je nazvao princa Harryja i Williama "drugovima". Naime, Crowe je mislio da će se spomenuti konjanik u tom trenutku onesvijestiti.

image

Princ Harry i princ William

Dominic Lipinski/Afp

Inače, Crowe, koji je rođen na Novom Zelandu, rekao je da se smatra Australcem, jer je u toj zemlji živio 49 od svojih 59 godina.

- Živio sam ovdje između svoje četvrte i četrnaeste godine i vratio sam se na Novi Zeland, no to nije bio moj dom - rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:08