POKUŠAO GA SNIMITI

Slavni glumac odalamio pijanog muškarca, zbog cijelog slučaja morala intervenirati i policija

Glumac je bio u baru sa svojom kćeri kada ih je pijani, nepoznati muškarac pokušao snimiti
Woody Harrelson
 Outofsightmedia/Buzzfoto/Profimedia

Hollywoodska zvijezda Woody Harrelson odalamio je pijanog muškarca koji je pokušavao snimiti glumca i njegovu kćer dok su bili u noćnom izlasku. Incident se dogodio u srijedu navečer po američkom vremenu u Washingtonu na jednom rooftop baru koji su sada u ovoj eri epidemije postali vrlo popularni. Kako prenose svjetski tabloidi, pa i The Sun, policija je pozvana oko 23 sata.

Tučnjava je počela kada se 60-godišnji glumac uzrujao, tvrdeći kako ih nepoznati muškarac želi fotografirati. Kada je policija stigla na mjesto događaja, zatekla je u baru puno ljudi, uključujući i samog Harrelsona, te jednu od njegove tri kćeri. U policiji su izjavili kako se tamo nalazio i spomenuti muškarac koji je djelovao pijano te da je uistinu slikao glumca i njegovu kćer. Harrelson je navodno prvo pristupio toj osobi i rekao mu da ih prestane fotografirati i zatražio da izbriše već snimljene fotografije.

image
Američki glumac Woody Harrelson
Loic Venance/AFP

Prema policijskom izvještaju kojeg posjeduje The Sun, glumac je izjavio kako je započeo verbalnu prepirku s pijanim muškarcem no ovaj je krenuo prema njemu pokušavajući ga zgrabiti za vrat.

Zbog toga ga je Harrelson udario u područje vrata, nastojeći se obraniti. Njegovu verziju priče potvrdili su i tamo prisutni svjedoci. Policija je ispitala i pijanog muškarca i nakon što okončaju istragu i ako optužba bude podignuta, obznanit će njegovo ime. Inače nije poznato s kojom je kćeri Harrelson bio vani, 28-godišnjom Deni, 25-godišnjom Zoe ili pak 15-godišnjom Makani Harrelson.

No ovo nije prvi glumčev incident te vrste, on jednostavno ne voli da ga se fotografira. Doduše, prije su u pitanju bili baš profesionalni fotografi s kojima je ušao u sukob. Tako je još 1995. ušao u tučnjavu s dva fotografa tvrdeći kako su pratili njegovu obitelj tijekom puta u Martha's Vineyard. Tom dvojcu Harrelson je morao zbog svega platiti odštetu, pa je jedan dobio 4800 američkih dolara, no drugi iz nekog razloga tek dva dolara.

Potom je 2006. navodno napao fotografa i polomio mu videokameru, no što se stvarno dogodilo nije dostupno javnosti, jer je nakon dugogodišnjeg suđenja, postignuta nagodba. Još jedan fotograf tvrdio je kako je Harrelson napao i oštetio kameru i to 2009. na aerodromu LaGuardia u New Yorku, međutim unatoč tim navodima, tužba nije podignuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:27