NOVI PROBLEMI

Slavni glumac ponovno uhićen, bacio ženi stolac u glavu: ‘Ovo će imati velike posljedice na njegovu karijeru‘

Postao je bijesan kada su ga zamolili da napusti privatnu rezidenciju, nakon čega je bacio stolac i pogodio ženu u čelo

Ezra Miller

 AFP

Glumac Ezra Miller (29) ponovo je u problemima. Naime, uhićen je na Havajima zbog napada i neovlaštenog ulaza na privatni posjed Pāhoi. Ovo je američkom glumcu drugo privođenje ove godine jer je prije nekoliko tjedana uhićen zbog sličnih optužbi.

Sve je počelo kada je pobjesnio nakon što su ga zamolili da napusti privatnu rezidenciju, nakon čega je bacio stolac koji je jednu ženu (26) pogodio u čelo, navodi se u priopćenju policijske uprave Havaja.

Policija je uhitila i nešto kasnije pustila Millera, a povrijeđena žena dobila je posjekotinu na čelu.

U ožujku je Miller suočen s optužbama za uznemiravanje i nered nakon incidenta u karaoke baru u kojem je policija rekla da je nasilni glumac oteo mikrofon od žene i bacio se na muškarca koji je igrao pikado.

Za prvo je uhićenje platio jamčevinu od 3500 kn, no čini se da će ponovljeni incident imati veće posljedice na njegovu karijeru.

Pomoćnik načelnika havajske policije Kenneth Quiocho kasnije je izjavio da je Miller bio predmet policijskih poziva, 10 puta je prijavljen od 7. ožujka. Ti incidenti uključivali su “snimanje ljudi na benzinskoj postaji, odbijanje napuštanja restorana i svađu s ljudima”.

Rolling Stone je ranije ovog mjeseca izvijestio da su čelnici Warner Brosa i DC-a održali hitan sastanak nakon Millerovog prvog uhićenja na kojem su odlučili pauzirati sve buduće projekte s glumcem. Problematičnog glumca obožavatelji su zavoljeli u ulozi Flasha u filmovima ‘Liga pravde’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:58