VIRALNA REAKCIJA

Slavni glumac potpuno izgubio živce na pitanje novinara: ‘Je*i se! Nemam pojma? Sljedeće pitanje!‘

Snimka glumca koji na festivalu u Poljskoj promovira biografsku priču automobilskog magnata, brzo je postala viralna

Adam Driver

 /Screenshot Twitter

Zvijezdi filma "Ferrari", Adamu Driveru nije sjelo pitanje iz publike na Camerimage Film Festivalu koji se održava u Poljskoj.

- Što vi mislite o scenama sudara? Izgledaju poprilično sirovo, drastično i, moram reći, po meni poprilično jeftino - pitao je sudionik razgovora koji je održan nakon projekcije filma - Što vi mislite?

Driver, koji je tijekom pitanja pio vodu iz bočice, bez oklijevanja je, s potpuno ravnodušnim izrazom lica, odgovorio: "Je.i se, nemam pojma? Sljedeće pitanje." i braneći čast filma u kojem ima glavnu ulogu izazvao smijeh u publici. Spomenute scene nesreće gotovo svi relevantni kritičari ocijenili su kao zastrašujuće i bolno stvarne.

image

Adam Driver

Gabriel Bouys/Afp/Profimedia/Gabriel Bouys/afp/profimedia

Driver je nakon odgovora pogledao moderatora koji je na to pažnju usmjerio na drugu osobu u publici i njezino pitanje. Reakcija Adama Drivera je brzo postala viralna.

Američki glumac je na festivalu na kojem se posebna pažnja posvećuje kameri, gotovao da bi primio specijalnu nagradu za glumu i da bi predstavio film koji je prikazan u glavnom programu.

On glumi Enza Ferrarija u biografskoj drami u režiji Michaela Manna, koja se bavi životom legendarnog automobilskog magnata u trenutku priprema za ulazak u slavnu cestovnu utrku Mille Miglia 1957. godine. Uz Drivera u filmu glume Penelope Cruz, Shailene Woodley, Gabriel Leone, Sarah Gadon i Patrick Dempsey.

image

Scena iz filma Ferrari

Supplied By Lmk/Imago Stock&people/Profimedia/Supplied By Lmk/imago Stock&people/profimedia

U listopadu je za Variety Driver otkrio kako je sjedenje za upravljačem modificiranog jednosjeda iz filma bilo zastrašujuće iskustvo,

- Prebaciš se u prošla vremena i shvatiš da ako skreneš pogrešno, lijevo ili desno, mrtav si - objasnio je na sjevernoameričkoj premijeri u New Yorku. Danas bar ijmaš pojas.

Redatelj Mann je Drivera i neke druge glumce prije početka snimanja organizirao testne vožnje u Ferrarijima, ali novijim modelima.

- Želio sam da svi iskuse vožnju na trkaćoj stazi - rekao je na premijeri u SAD.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:26