ZGODNI CHRIS

Slavni glumac proglašen najseksi muškarcem na svijetu: ‘Mama će biti tako sretna, konačno se ima čime pohvaliti‘

Evans, koji je gotovo desetljeće glumio Kapetana Ameriku u Marvelovim filmovima, preuzeo je titulu od još jednog Osvetnika

Chris Evans

 Apple Tv/Everett/Profimedia

Možda je spustio štit Kapetana Amerike, no Chris Evans ima novu važnu titulu - proglašen je za najseksi muškarca na svijetu prema magazinu People.

Evans je proglašen ovogodišnjim pobjednikom u ‘The Late Showu‘ Stephena Colberta, a nakon što je poznati voditelj izgovorio njegovo ime, publika je počela glasno pljeskati i zviždati.

Evans, koji je gotovo cijelo desetljeće glumio Kapetana Ameriku u Marvelovim filmovima o superherojima, preuzeo je titulu od još jednog Osvetnika, Paula Rudda.

"Moja mama će biti tako sretna. Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime se stvarno može pohvaliti", rekao je Evans za People i dodao da je svjestan kako će ga bliski prijatelji vjerojatno zadirkivati.

"Ovo će biti razlog za maltretiranje. Zreo sam za uznemiravanje", našalio se glumac, koji predviđa da bi se među ‘šaljivcima‘ mogli naći i njegovi kolege koji su već osvojili istu nagradu - Rudd, Ryan Reynolds, Chris Hemsworth...

Godine 2020. ovu titulu osvojio je Michael B. Jordan, a Evans je također bio u igri, no nije odabran jer to baš i nije bio ‘dobar tajming‘. Naime, u rujnu 2020., Evans je slučajno objavio fotografije svog penisa dok je pokušavao objaviti video na Instagramu. Iako je brzo izbrisao fotografiju, ‘screenshotovi‘ fanova bili su brži pa su osvanuli na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:12