EZRA MILLER

Slavni glumac uhićen nakon svađe: ‘Sve sam snimio! Napali su me zbog NFT-a‘

Osim agresivnog postupanja prema žrtvi, imao je agresivan nastup i prema policijskom službeniku

Ezra Miller

 AFP

Zvijezda filma "The Flash" Ezra Miller uhićen je nakon svađe u baru na Havajima. Cijelu situaciju je snimao mobitelom te je tvrdio kako je do svađe došlo jer ga je osoba napala zbog NFT-a. Osim agresivnog postupanja prema žrtvi, imao je agresivan nastup i prema policijskom službeniku.

Nakon dolaska u bar, policajci su počeli ispitivati Ezru što se dogodilo, no on im je agresivno odgovarao i tražio od njih da mu pokažu značku.

- Kako se zoveš? Koji je vaš broj značke? Reci mi svoje ime i broj svoje značke. Puno ime! Puni broj značke! Ne diraj me. Reci mi svoje ime i broj svoje značke, odmah, govorio je Ezra tijekom uhićenja.

Jedna od osoba, koju je glumac navodno napao, rekla je kako je poludio i pljunuo joj u lice, dok je ona samostalno igrala pikado i nije se obazirala na prijašnje radnje glumca. Ezra je policajcu rekao kako ga je napala zbog NFT-a te je cijelu situaciju počeo snimati.

Ezra je cijelo vrijeme tvrdio kako nije kriv te da je osobu napao zbog toga što ga je "proglasio nacistom" te "spominjao judaizam."

Referiranje na prava

Miller je također pokušao iskoristiti svoja prava kako bi spriječio uhićenje.

- Zahtijevam svoje pravo iz 9. amandmana da ne budem nezakonito uhićen zbog zločina bez oznake. Zahtijevam svoje pravo iz 4. amandmana da ne budem pretresen, referirao se Ezra.

Policajcima poznat od prije

Prisjetimo se kako Milleru ovo nije prvi incident te da je od prije poznat policajcima po svađama u barovima. Nekoliko tjedana nakon što je uhićen zbog nereda u karaoke baru, Ezra je snimljen kako prisilno pokušava ući u bar, a zaposlenici ga odbijaju pustiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:30