PRINOVA U OBITELJI

Slavni glumački par zaljubio se na snimanju hit serije ‘Igra prijestolja‘, a sad su dobili drugo dijete

‘Užasavam‘ se ponovnog očinstva, jer sam tijekom Roseine prve trudnoće ‘hodao po oblacima devet mjeseci‘, kaže Kit Harington

Kit Harington i Rose Leslie 

 Angela Weiss/AFP

Kit Harington i Rose Leslie dobili su drugo dijete - djevojčicu. Glumčev predstavnik za medije potvrdio je vijest novinskoj agenciji PA u ponedjeljak.

Engleski glumac Harington (36) i škotska glumica Leslie (35) upoznali su se dok su zajedno glumili u HBO-ovoj fantastičnoj seriji, koja je završila 2019. nakon osam sezona.

Harington je glumio Jona Snowa u "Igri prijestolja", a Leslie divlju Ygritte, koja je bila poznata po svojoj rečenici "Ti ne znaš ništa, Jon Snow".

Par se vjenčao 2018. u domu Leslienih predaka u Aberdeenshireu prije nego što su u veljači 2021. objavili rođenje sina.

Glumac je ranije priznao kako se "užasava" ponovnog očinstva, jer je tijekom Roseine prve trudnoće "hodao po oblacima devet mjeseci".

Govoreći u "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" u SAD-u u veljači, Harington je o svom dvogodišnjem sinu rekao: "Uskoro će doživjeti šok svog života, a to je da će dobiti brata ili sestru. Prestravljen sam".

“S prvim djetetom hodaš po oblacima i plešeš kroz polja tratinčica devet mjeseci, ali ovaj put provjera stvarnosti dolazi mnogo ranije, stvarno brzo postajete praktični. I nisam siguran da je to još sasvim razumio", dodao je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:03