KEMIJA SE REŽE NOŽEM

Slavni glumci znakovito su se gledali na crvenom tepihu: Njegova djevojka odmah ‘otpratila‘ bujnu glumicu

Glumac je snimljen kako sretno stavlja ruku oko njezinih ramena dok su šetali crvenim tepihom

Glen Powell i Sydney Sweeney

 Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Profimedia

Na CinemaConu, zvijezda serije "Euphoria" Sydney Sweeney zavodljivo je gledala svog glumačkog kolegu Glena Powella na crvenom tepihu, i to baš nakon što ju je njegova djevojka "otpratila", odnosno, izbrisala s Instagrama.

image

Glen Powell i Sydney Sweeney

Ethan Miller/Getty Images/Profimedia

Kako piše Daily Mail, Powell, zvijezda filma "Top Gun: Maverick", izgledao je kao da mu je prilično ugodno sa Sweeney dok su zajedno došli na CinemaCon u Las Vegasu. Glen (34) je pozirao s 25-godišnjom Sweeney koja je izgledala zapanjujuće u ružičastoj haljini bez naramenica.

Glumac je snimljen kako sretno stavlja ruku oko njezinih ramena dok su šetali crvenim tepihom. Dvojac je bio tamo kako bi promovirao svoju romantičnu komediju koja još nije dobila naslov, ali je snimljena u Australiji.

image

Sydney Sweeney i Glen Powell na snimanju filma u Australiji

Khapbm/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Page Six je u ponedjeljak izvijestio da je Powellova djevojka Gigi Paris otpratila Sweeney na Instagramu te da je prestanak praćenja potaknuo nagađanja da su njih dvoje prekinuli.

image

Glen Powell i Sydney Sweeney

Ethan Miller/Getty Images/Profimedia

Tračerski Instagram račun koji predviđa veze poznatih, DeuxMoi, vjeruje da su Powell i Paris prolazili kroz težak period prije nego što je snimanje njegova novog filma sa Sweeney uopće počelo. Paris je prošlog mjeseca posjetila svog dečka na setu u Sydneyu, ali je otišla nakon manje od dva tjedna, piše Page Six.

image

Glen Powell i Sydney Sweeney

Ethan Miller/Getty Images/Profimedia

Međutim, ostavila je komentar podrške na objavu koju je Sweeney objavila na Instagramu najavljujući njihov novi film još u siječnju.

Doduše, glasine o kemiji na setu između Powella i Sweeney su konstantno kružile, a viđeni su kako snimaju scenu u kojoj su se strastveno poljubili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 14:18