SUSRETLJIVA ZVIJEZDA

Slavni holivudski glumac neznanki pomagao sa selidbom: ‘Savjetovao mi je i da češće zalijevam biljke!‘

Rekla sam mu da mogu sama, ali on je inzistirao, bio je tako ljubazan, napisala je oduševljena Alex Janin na Twitteru
Woody Harrelson
 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Alex Janin, novinarka Wall Street Journala, prošli vikend imala je pune ruke posla - naime, taman je bila u procesu preseljenja u novi stan u užurbanom New Yorku, a onda joj je, sasvim slučajno, nasred ceste u pomoć uskočio slavni glumac - Woody Harrelson.

- Taman sam premještala svoj bicikl, a on je izašao iz obližnje trgovine i pitao me znam li gdje je najbliža stanica za citibike. Potražila sam mu je na Google Mapsu, ostali smo čavrljati još neko vrijeme i onda se ponudio kako će mi pomoći sa selidbom. Rekla sam da ne treba, da mogu sama, ali on je inzistirao, bio je tako ljubazan! Volim te, NYC! - napisala je oduševljena Alex na Twitteru.

Objavila je i fotografiju na kojoj se vidi kako joj holivudska megazvijezda nosi teglu s biljkom.

- Trebala bi više paziti i češće je zalijevati, doslovce je mrtva! - krenuli su je zafrkavati pratitelji, a novinarka im je odgovorila: "Da, svjesna sam da mi je fikus totalno uvenuo, i da, Woody mi je također dobronamjerno savjetovao da biljkama osiguram više vode!".

- Pošalji ga u Kaliforniju! I meni je potrebna pomoć oko selidbe! - komentirala je jedna tviterašica, a onda se javio i drugi korisnik spomenute društvene mreže koji je htio podijeliti vlastitu priču o susretu s Harrelsonom.

- Kad sam bio student na Sveučilištu u Torontu, prijatelji i ja motali smo se oko Queen's Parka kad se Woody Harrelson pojavio niotkud i sjeo s nama. Izvukao je najdeblji i najveći džoint koji sam ikad vidio i proveo ostatak popodneva napušavajući se s nama - napisao je dotični muškarac.

- Da Woody već nije sretno oženjen, ovo je mogla biti nevjerojatno superslatka, romantična priča! Ma i ovako je odlična! A i njegova ljubav sa suprugom Laurom Louie je divna! - napisala je jedna žena ispod objave Alex Janin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:40