LOVE ISLAND

Slavni nogometaš bijesan zbog kćeri koja se ljubi i dijeli krevet s muškarcima u realityju: ‘Bacit ću nešto u ekran‘

Iako se dugo trudio izbjeći razgovor o kćerinu ulasku u svijet realityja, pritisak je očigledno bio prejak

Gemma Owen i Liam Llewellyn

 Itv2/Planet/Profimedia/Itv2/Planet/Profimedia

Svi su čekali njegovu reakciju i napokon se oglasio - Michael Owen, bivši nogometaš i engleski reprezentativac, priznao je da se boji gledati kćer Gemmu (19) kako se ljubi i dijeli krevet s muškarcima u novoj sezoni britanske verzije realitiyja "Love Island".

U tom showu oskudno odjeveni, iskvarcani i nabildani zgodni mladi ljudi žive u raskošnoj vili i traže ljubav pod budnim okom brojnih kamera. Ima tu osjećaja, drame, svađe, podmetanja, gluposti i lažne spontanosti na tone. A i seksa ispod plahti.

Svake sezone među natjecateljima se nađe netko tko je po nečemu, recimo, poznat - od djece glumaca i sportaša do bivših članova opskurnih bendova. Ove godine to je mlada Gemma.

Owen, umirovljeni nogometaš kod nas poznat po raspravama sa Slavenom Bilićem oko kvalitete hrvatske nogometne reprezentacije i izjavi da nitko od Hrvata ne bi mogao ući u englesku reprezentaciju, nije baš presretan.

Iako se dugo trudio izbjeći razgovor o kćerinu ulasku u svijet realityja, pritisak je očigledno bio prejak, pa je za Daily Mail progovorio o nelagodi koju je osjetio kada je vidio svoju kćer kako dijeli krevet Davideom Saclimentijem (27) i rekao: "To ni jedan otac ne želi gledati, zar ne?"

Kazao je kako je razgovarao sa suprugom Louise o emisiji.

image

Gemma Owen u showu 'Love Island'

Itv2/Planet/Profimedia/Itv2/Planet/Profimedia

- Pitao sam Louise zar stvarno moraju spavati zajedno, u istom krevetu. Ona je rekla: "Da". Rekao sam: "Nisam računao na to" - kazao je Owen.

Unatoč njegovoj ljutnji zbog dijeljenja kreveta, nogometaš je priznao da je prilično sretan jer Gemma nije ostvarila "fizički kontakt" s Davideom jer je "bila leđima okrenuta tipu".

- Ako bude dodira, mislim da ću baciti nešto na ekran televizora. Ne želim vidjeti da se ljube. Nemojte me tjerati da to gledam! - rekao je nogometaš i dodao da je baš ljubljenje bilo jedna od najvećih briga njegove kćeri kada je ušla u vilu na Mallorci.

- Nisam znao ništa o showu, ali brinuo sam se da će ona morati poljubiti jednog, drugog, pa sljedećeg muškarca. Supruga mi je rekla kako postoji šansa da će morati plesati nešto tipa plesa u krilu zbog čega će joj sigurno biti neugodno. Ne znam, pretpostavljam da će, kako vrijeme prolazi, biti opuštenija - rekao je nogometaš.

Njegova kći u showu je na početku "spojena" s natjecateljam Liamom Llewellynom (22), no ubrzo ju je preoteo Davide Scalimentti, Talijan koji živi Manchesteru i sebe naziva "talijanskim pastuhom". Ni s njim nije ostala u paru - na kraju tjedna završila je s 23-godišnjim Lucom Bishom.

image

Liam Llewellyn i Gemma Owen

Itv/Shutterstock Editorial/Profimedia/Itv/Shutterstock Editorial/Profimedia

Gemma Owen najmlađa je natjecateljica ove sezone i jedna od najmlađih općenito otkad taj poprilično kontroverzni show postoji - tek nedavno napunila je 19 godina.

Ta činjenica još je jednom uzburkala duhove na Otoku jer mnogi smatraju da je nužno povisiti dobnu granicu za prijave na 21 godinu, te da uparivanje tinejdžerki s muškarcima blizu tridesete ima gotovo "pedofilsku vibru". Kritičari smatraju izlaganje javnosti mladih osoba koje samo misle da su dovoljno zrele i sigurne u sebe da podnesu pritisak koji nosi reality jako opasno za mentalno zdravlje. Ne vjeruju pretjerano producentima koji tvrde da im je psihičko stanje natjecatelja jako važno.

Komentari na Gemmino ponašanje i izgled već su počeli curiti sa svih strana - između ostalog gledatelji pišu da je "čudna" i da izbjegava gledati druge natjecatelje u oči tijekom razgovora.

"U čemu je njezin problem?" pita se jedan gledatelj, a drugi poentira "Ni u čemu. Takvi su tinejdžeri."

image

Michael Owen

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia

Inače, 19-godišnja Gemma - ima vlastitu liniju odjeće za plažu i natjecala se za Veliku Britaniju kao dresurna jahačica.

Mlada brineta sebe je opisuje kao "zabavnu, koketnu i vatrenu" djevojku. Rekla je da je natjecateljski raspoložena, ali i sigurna da neće preotimati dečke drugim natjecateljicama, ako vidi da par ima iskrenu vezu. Kada je odlučila ući u ovaj reality izjavila je kako njezin otac sigurno neće biti sretan zbog te njezine odluke. Bila je u pravu.

Tata Michael zasigurno će imati još mnogo toga za komentirati, a možda strada i koji ekran.

Zadnja epizoda showa prošloga tjedna završila je dramatičnim ulaskom novog natjecatelja, mladog i kažu perspektivnog ragbijaša, Jacquesa O'Neilla. Taj 23-godišnji sportaš, naime, bivši je dečko Gemme Owen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:32