OBJAVLJENE I SLIKE

Slavni par iznervirao vozača u L.A.-u, on prvo urlao pa zapucao na njihov automobil

Srećom, nitko nije fizički ozlijeđen, no Richards je bila ‘uznemirena‘ i histerično plakala kad se konačno pojavila na setu filma

Denise Richards i suprug

 Instagram

Glumica Denise Richards i njezin suprug Aaron Phypers doživjeli su šok kada je na njihov automobil jedan vozač zapucao dok su se vozili Los Angelesom. Phypers je vozio glumicu do filmskog studija kada se jedan muškarac koji je vozio iza njih iznervirao jer im je bilo teško pronaći mjesto za parking, izvještava TMZ.

Phypers je pustio uzrujanog vozača da prođe, no ovaj je navodno vikao na njih dok se pokušavao ugurati ispred njih i proći. Tada je vozač navodno pucao na vozilo slavnog para te im je pogodio stražnji dio automobila s vozačeve strane. TMZ je dobio fotografiju rupe nastale od metka na njihovu automobilu.

Srećom, nitko nije fizički ozlijeđen, no Richards je bila ‘uznemirena‘ i histerično plakala kad se konačno pojavila na setu svog nadolazećeg filma ‘Pali anđeli: Ratnici mira‘. TMZ također prenosi da je netko iz produkcije tada pozvao 911, a Phypers je ostao uz glumicu dok je ona ‘odradila svojih 12 sati‘ na setu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:49