WILL I JADA SMITH

Slavni par odbacio monogamiju i prigrlio afere: ‘Ne želimo se u braku osjećati kao u zatvoru‘

O braku slavnog glumca Willa Smitha i Jade Pinkett Smith već se dugo govori u javnosti jer se ne libe otvoreno progovoriti o intimnosti
Will Smith i Jada Pinkett Smith
 Valerie Macon/AFP

Holivudski glumac Will Smith otvoreno je progovorio o braku sa suprugom Jadom Pinkett Smith te otkrio da su u jednom trenutku svoje veze odlučili da neće više biti monogamni.

"Jada nikada nije vjerovala u konvencionalni brak... Neki članovi njezine obitelji imali su nekonvencionalnu vezu", rekao je glumac za američki GQ i dodao: "Ona je zbog toga odrastala na drugačiji način nego što sam ja odrastao. Imali smo nekoliko dugih rasprava o tome što je to savršen odnos. Koji je idealan način ponašanja za parove? Najdulji period naše veze svodio se na monogamiju, no nismo je smatrali jedinim savršenim odnosom."

Rekao je i da taj način ljubavnog odnosa nije za svakoga.

"Jedno drugome pružili smo povjerenje i slobodu, jer vjerujemo da svatko treba pronaći svoj put. A brak za nas ne smije biti zatvor. No, shvatite da naš primjer nije za svakoga i ja ga ne preporučujem svakome. No, slobode koje sam iskusio i koje smo pružili jedno drugome, kao i bezuvjetna podrška, za mene su najviša definicija ljubavi", objasnio je glumac.

Prošle su godine Will i Jada iskreno progovorili o njezinoj vezi s pjevačem Augustom Alsinom (27), koji je prijatelj njezina sina Jadena, a zbog koje je njihov brak prolazio kroz teško razdoblje te su 'bili čak i prekinuli'. Glumac je priznao da je tada mislio da je završio s njom, dok je Jada dodala da su tada odlučili da će se 'razdvojiti na neko vrijeme'. No Will Smith priznaje da njegova supruga nije jedina koja se upustila u seksualne odnose s drugim ljudima. Ipak, nije želio ići u detalje jer se njegov način razmišljanja promijenio tijekom godina.

image
Trey Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith i Will Smith
Image Press Agency/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Osvrnuo se i na njegove ranije seksualne fantazije o tome da ima harem poznatih djevojaka. O toj je svojoj ideji čak razgovarao s trenericom za intimnost Michaelom Boehm, s kojom je napravio i listu potencijalnih kandidatkinja koje je planirao kontaktirati, no na kraju je shvatio da je ta ideja 'užasna'. Na njegovoj su se listi bile našle glumica Halle Berry i balerina Misty Copeland.

Međutim, Will je ipak smatrao korisnim detaljno raspraviti svoju fantaziju. "Ono što sam radio s trenericom za intimnost raščistilo mi je um te mi je dalo do znanja da je u redu biti ja, biti ono što jesam. Bilo je u redu smatrati da je Halle Berry dobra. Nisam loša osoba ako sam oženjen i smatram Halle lijepom. Moje misli se u kršćanskom odgoju smatraju grijesima. To je bio jedan proces kroz koji me Michaela vodila kako bih shvatio da moje misli nisu grijesi, pa čak i moje djelovanje zbog nečistih misli ne čini me seronjom od čovjeka", objasnio je glumac.

image
Denzel Washington, Will Smith i Halle Berry
Lucy Nicholson/AFP

O Willovom i Jadinom braku već se dugo govori u javnosti, a glumčeva supruga jednom je prilikom priznala voditeljici Oprah Winfrey da, ako Smith želi biti s drugom ženom, on to može napraviti 'sve dok se može pogledati u ogledalo'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2022 10:00