NA METI KRITIKA

Slavni par prerušio se u svećenika i oskudno odjevenu vjernicu, pljušte kritike: ‘Ovo je odvratno, zašto mrzite Boga?‘

Glumica se odjenula u oskudnu vjernicu dok je njezin zaručnik obukao katoličku svećeničku halju

Megan Fox i Machine Gun Kelly

 Instagram/Megan Fox

Američka glumica Megan Fox (36) i glazbenik Machine Gun Kelly (32) našli su se na meti kritika nakon što su se za Noć vještica odjenuli u svećenika i oskudno odjevenu vjernicu.

Na fotografijama objavljenim na Instagramu glumica zavodljivo sjedi na podu u crnom donjem rublju dok je vezana za pseći povodac te prima pričest od svoga zaručnika odjevenog u katoličku svećeničku halju.

Fox je podijelila nekoliko fotografija sebe i Kellyja uz opis ‘nedjeljom se pričešćujemo‘ koje su ubrzo izazvale negativne reakcije te optužbe da ismijavaju vjeru.

- Zašto se svi vi slavni rugate kršćanstvu? I zašto svi toliko mrzite Boga? Valjda je vrag stvaran, komentirao je jedan korisnik Instagrama.

- Primijetite kako je kršćanstvo jedina religija kojoj se otvoreno ruga i ljudi to smatraju komičnim?, napisao je drugi korisnik.

- Nisam katolik, ali ovo je tako pogrešno i na toliko načina ismijava religiju. Poštovanje zahtijeva poštovanje s druge strane pa ste ovako izgubili moje. Poštujte Bibliju!, glasio je još jedan komentar u nizu.

Glumica i glazbenik viđeni su u svojim kontroverznim kostimima dok su išli na zabavu engleske TV zvijezde Vasa Morgana u zapadnom Hollywoodu.

Fox i Kelly koji su zajedno glumili u filmu ‘Midnight in the Switchgrass‘ 2019., svoju su vezu započeli u proljeće 2020. Inače, glazbenik još nikada nije bio u braku, ali dijeli 13-godišnju kćer Casie sa svojom bivšom djevojkom Emmom Cannon.

Glumica ima tri sina sa svojim bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom; 10-godišnjeg Noaha, 8-godišnjeg Bodhija te 6-godišnjeg Journeyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:22