PUKLA LJUBAV

Slavni par razvodi se nakon četiri godine braka? Mjesecima nisu viđeni zajedno, a pjevač se navodno sastao s odvjetnicima

Joe Jonas i Sophie Turner već mjesecima nisu viđeni zajedno u javnosti, a navodno su posljednji put fotografirani u travnju u Londonu

Joe Jonas i Sophie Turner 

 Image Press Agency/Nurphoto Via AFP

Čini se kako su Joe Jonas (34) i engleska glumica Sophie Turner (27) na korak do razvoda. Kako piše TMZ, pjevač američkog pop/rock benda Jonas Brothers navodno se već sastao s brakorazvodnim odvjetnicima, a bliski izvori također tvrde kako je glazbenik spreman podnijeti dokumentaciju za okončanje braka.

Jonas i zvijezda hit TV serije "Igra prijestolja" vjenčali su se 2019. Dobili su dvije kćeri, a "ozbiljnih problema" navodno imaju zadnjih pola godine.

- Joe se posljednjih mjeseci posvetio roditeljstvu. On je taj koji se već tri mjeseca brine o djeci - otkrio je izvor blizak supružnicima. Zasad nije jasno gdje je Sophie bila sve to vrijeme i zbog čega je pjevač morao preuzeti sve dužnosti na sebe.

Inače, par već mjesecima nije viđen zajedno u javnosti, a navodno su posljednji put fotografirani u travnju, kad su dolazili na afterparty u Londonu na kojem je Joe Jonas bio DJ. Osim toga, glazbenik posljednjih nekoliko tjedana više ni ne nosi svoj vjenčani prsten.

Par je prije tri mjeseca prodao svoju vilu u Miamiju za 15 milijuna dolara. Godine 2018. kupili su stan u New Yorku za 5,6 milijuna dolara, ali i njega su 2020. stavili na tržište za 5,9 milijuna dolara, no nije poznato je li nekretnina ikad prodana.

image

Joe Jonas i Sophie Turner

Image Press Agency/Nurphoto Via AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:42