VIŠE NIJE TAJNA

Slavni par se zaručio, dobili su čak i blagoslov njegove bivše i djece: ‘Opčinjeni su jedno drugim...‘

Chris i Dakota upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a 2017. prvi su put viđeni zajedno

Dakota Johnson i Chris Martin

 /Profimedia

Chris Martin i Dakota Johnson navodno su zaručeni, kako prenosi Daily Mail, a blagoslov su dobili čak od bivše supruge pjevača Coldplaya, Gwyneth Paltrow, i njihove djece Apple i Mosesa. Iako su Dakota i Chris njihov odnos držali privatnim, bliski izvori kažu da najuži krug obitelji¸zna za zaruke.

"Par se zaručio još prije, ali su vijest držali u tajnosti. Sada su otvoreno govorili o tome u krugu bliskih ljudi. Opčinjeni su jedno drugim od prvog dana pa je poduzimanje sljedećeg koraka bilo neizbježno. Ne žure se s planiranjem vjenčanja, ali uživaju u novoj ulozi njihove ljubavi", kazao je izvor.

image

Dakota Johnson i Chris Martin

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Također, zapažen je smaragdni prsten na ruci glumice kada je slavila svoj 34. rođendan u Los Angelesu prošle godine u listopadu. Inače, Chris i Dakota upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a 2017. prvi su put viđeni zajedno. Zatim su 2018. godine, kako prenose mediji, napravili tetovaže sa znakom beskonačnosti.

Sljedeće su godine prošli kroz krizu jer je navodno pjevač htio djecu, a Dakota, koja je bila na svom profesionalnom vrhuncu, nije htjela takvu vrstu odgovornosti. No, prije nego li je ljeto završilo, par se pomirio. U jednom od intervjua rekla je da ne bježi od toga da ima djecu pa je istaknula da Apple i Mosesa, kao i njihovu majku Gwyneth, voli "kao da joj život ovisi o tome."

image

Gwyneth Paltrow, Apple i Moses

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Nismo još dugo ovdje pa ako mi je suđeno da budem majka, neka tako bude", kazala je Dakota koja, poput najvećeg obožavatelja, uživa na koncertima Coldplaya. "Volim ga gledati. Mogla bih ga gledati svaki dan. Gledam svoje najdraže biće kako radi svoju najdražu stvar", objasnila je glumica.

image

Dakota Johnson i Chris Martin u Mexicu

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Profesionalno se podupiru, tako da se Dakota pojavljuje na Chrisovim nastupima, a Chris na Dakotinim premijerama. U lipnju 2023. pjevač je čak otpjevao serenadu svojoj djevojci tijekom posjeta njegovog benda Napulju. Dakota je čak bila redateljica njihovog glazbenog spota za pjesmu "Cry Cry Cry".

Osim u profesionalnim stvarima, uživaju i u svojoj kući na plaži u Malibuu u kojoj već nekoliko godina žive skupa. Pjevač voli surfati, a glumica plivati, pa se kuća na plaži činila kao pun pogodak za zajednički život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 09:13