‘LUDE 70-E‘

Slavni par u središtu skandala: Osuđeni Masterson kladio se s Kutcherom da će poljubiti 14-godišnju Milu Kunis

Popularni je glumac istaknuo kako bi poljubac njega i 14-godišnje Mile bio ‘malo protuzakonit‘

Postava ‘Ludih sedamdesetih‘

 20th Century Fox - Album/Album/Profimedia/20th Century Fox - Album/album/profimedia

Mila Kunis tvrdi da se glumac Danny Masterson kladio s kolegom Ashtonom Kutcherom, i izazivao ga da poljubi tada 14-godišnju glumicu tijekom produkcije humoristične serije "Lude sedamdesete". Sporna snimka 45-godišnjeg Kutchera i 40-godišnje Kunis, proizašla je iz zajedničkog intervjua u talk showu Rosie O‘Donnell koji je emitiran u travnju 2002. godine. Spomenuta je snimka krenula cirkulirati internetom nakon što su se pojavila pisma koja su, kako se navodi, Mila Kunis i Ashton Kutcher poslali sutkinji Charlaine Olmedo prije presude njihovom kolegi iz serije. Naime, u spomenutim pismima je glumački par opisao svoju duboku privrženost i prijateljstvo s Mastersonom i progovorio u njegovu korist.

U vrijeme intervjua, Kutcher je imao 24 godine, a Kunis 19. Mladi je glumački par razgovarao s O‘Donnell o tome kako je na početku serije scenarij zahtijevao da se njihovi likovi "ljube pred kamerom". Kutcher je odmah instinktivno reagirao i istaknuo kako je shvatio da bi poljubac njega i Mile bio "malo protuzakonit".

image

Danny Masterson

Chris Delmas/Afp

Kunis je rekla da je spomenuti poljubac u scenariju bio njen prvi poljubac, a dogodio se tijekom prvog tjedna snimanja popularne serije.

- Nikada prije nisam poljubila tipa... Imala sam samo 14 godina i bila sam jako uplašena - rekla je Kunis.

Kunis je objasnila kako je Masterson ponudio Kutcheru 10 dolara da je poljubi, prenosi Daily Mail.

image

Postava ‘Ludih sedamdesetih‘

20th Century Fox - Album/Album/Profimedia/20th Century Fox - Album/album/profimedia

Kutcher je rekao da je Kunis dala do znanja da joj je to razvratno, te je priznao da su se on i Masterson "uistinu kladili u vezi poljupca". Nadalje, Kutcher je rekao da se Masterson kladio s njim u 20 dolara da "to neće učiniti", a on je rekao da hoće, istaknuvši da je to bilo u skladu s onim što se tražilo u scenariju.

- A onda su se pojavili policajci i ti si uhićen, gotova priča - prekinula ga je šalom voditeljica.

Kunis i Kutcher bili su u nesuglasicama oko toga je li je doista poljubio, a ona je naglasila da mu "nije to dopustila" te istaknula da joj "nikad nije ušao jezikom u usta". Dodatno, Kutcher je rekao da je zapravo u to vrijeme vjerovao da je Kunis imala 15 godina, dodavši da "ta jedna godina promijeni cijeli svijet".

image

Danny Masterson prije ulaska u sudnicu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Inače, kako je izvijestio portal TMZ, u pismima u kojima su se zauzeli za postupke svog osuđenog glumačkog kolege, Ashton je naveo da bi bilo "nepravedno" da Mastersonova "kći mora odrasti bez oca". Mila Kunis se složila i dodala da je biti dio života Dannyja Mastersona "privilegija". Osim toga, Mila je naglasila da njegova uloga muža i oca "nije ništa drugo nego izvanredna". Doduše, te riječi nisu impresionirale ni sutkinju Charlaine Olmedo ni dvanaest porotnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:41