OBITELJ NA PRVOM MJESTU

Slavni pjevač priznao: ‘Bio sam vrlo suicidalan prije braka, sada radimo na bebi‘

Zbog tolike slave, imao je problema s mentalnim zdravljem pa je u dokumentarcu priznao da je bio ‘vrlo, vrlo suicidalan‘
Justin i Hailey Bieber
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Poznati glazbenik Justin Bieber i njegova supruga Hailey pokušavaju dobiti dijete nakon pjevačevih problema s mentalnim zdravljem, zbog kojih je čak razmišljao o samoubojstvu.

U najnovijem dokumentarcu Amazon Primea "Justin Bieber: Our World", pjevač je progovorio o svome životu, svojim ciljevima i nadanjima.

Nakon što ga Hailey u dokumentarcu upita o njegovim ciljevima za 2021. godinu, pjevač odgovara: "Želim nastaviti postavljati ciljeve i zabavljati se dok ih ostvarujem. Također ću se pobrinuti da svoju obitelj stavim na prvo mjesto. I nadajmo se da ćemo dobiti dijete. Što misliš da krajem 2021. počnemo raditi na bebi?". Haileyin smiješak djeluje kao da joj se prijedlog sviđa.

image
Justin Bieber i Hailey Bieber
Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial/Profimedia

Nakon što je sa 16 godina postao planetarno popularan zbog svog debitantskog albuma "Baby", Justin Bieber borio se sa slavom i svime što ona donosi sa sobom. Priznao je da se često znao zapitati zašto pjeva - je li to zato što se želi osjećati dobro u vezi samog sebe ili kako bi se drugi osjećali bolje.

Zbog tolike slave, imao je problema s mentalnim zdravljem pa je u dokumentarcu priznao da je bio "vrlo, vrlo suicidalan" te je osjećao "konstantnu bol".

"Tijekom mog odrastanja bilo je dosta nepredvidivih i nepouzdanih stvari i događaja. Sada imam partnericu s kojom ću provesti ostatak života. To je jako dobro za moje mentalno zdravlje, srce i dušu. Možemo putovati cijelim svijetom i ako sam s njom, osjećam se kao da sam kod kuće", rekao je mladi pjevač, piše The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:11