HARRY STYLES

Slavni pjevač srami se svog seksualnog života: ‘To je jedina stvar koju imam, a da je ostala samo moja‘

Glazbenik, koji će uskoro objaviti svoj treći album, progovorio je o problemima povezanim s intimnošću

Harry Styles

 Hs/mega/The Mega Agency/Profimedia

Poznati pjevač Harry Styles iskreno je priznao da se sramio govoriti o svom seksualnom životu jer je "imao osjećaj kao da je to jedina stvar koja je baš njegova."

Glazbenik, koji će uskoro objaviti svoj treći album, progovorio je o problemima povezanim s intimnošću, a to je putovanje detaljno opisao u novom intervjuu.

Ovom 28-godišnjem bivšem članu tinejdžerskog benda One Direction najveći je problem predstavljalo povjerenje.

"Već dulje vrijeme imao sam osjećaj kao da je moj seksualni život jedina stvar koja je baš moja. Jako sam se sramio toga, sramio sam se ideje da ljudi koje poznajem znaju da se seksam, kao i to da znaju s kim. Pokušati shvatiti u koga mogu imati povjerenja po tom pitanju, to je bilo dosta stresno", rekao je pjevač.

image

Harry Styles

Francois Lo Presti/AFP

Srećom, s vremenom se njegova perspektiva promijenila, a on je prihvatio da ga je bilo sram zato što je mlad i slobodan. "Da, seksam se", priznao je i otkrio da se suočio s ispitivanjem njegove seksualnosti.

"S prijateljima sam bio jako otvoren prema tome, ali to je moje osobno iskustvo - moje je. Cijela poanta je da moramo prihvatiti sve i biti otvoreniji. Poanta je da nas ne bi trebalo biti briga o tome tko s kim spava", rekao je Styles.

Harry, koji je zakoračio i u glumačke vode, također obećava da će njegov novi album 'Harry's House' biti najintimniji album do sada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:36