ODMOR NA IBIZI

Slavni producent uživa s 23 godine mlađom ljepoticom: ‘Uvjeren je da imaju ono nešto‘

Par koji je stigao u Španjolsku prije tjedan dana upijao je sunce uživajući zajedno na jahti

Ryan Seacrest s djevojkom Aubrey Paige

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Voditelj i producent Ryan Seacrest (47) viđen je kako vozi jet ski te snima selfije sa svojom 23 godine mlađom djevojkom Aubrey Paige (24) na jahti tijekom odmora na Ibizi.

Par koji je stigao u Španjolsku prije tjedan dana upijao je sunce uživajući zajedno na jahti.

image

Ryan Seacrest s djevojkom Aubrey Paige

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Ryan je sve više uvjeren da on i Aubrey imaju ono što je dugoročno potrebno, rekao je nedavno insajder za US Weekly.

- U jednom trenutku u ne tako dalekoj budućnosti želi se skrasiti i zasnovati obitelj. Ne bi izlazio s nekim tko nema takav dugoročni potencijal, dodao je.

No nije bilo samo odmaranja na Ibizi, već su 47-godišnji Seacrest i 24-godišnja Paige uzeli par jet skija za vožnju po Sredozemnom moru.

image

Ryan Seacrest

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Ryan ne želi ništa brzati jer je ipak još uvijek relativno rano. Ne vrši pritisak niti lijepi etikete. Ide spontano, ali se osjeća jako dobro u vezi ovoga, naglasio je izvor.

Izvršni producent reality showa ‘The Kardashians‘ imao je širok osmijeh na licu dok je vozio jet ski, za razliku od Paige koja je izgledala poprilično ozbiljno i natjecateljski nastrojeno. Oboje su nosili crni pojas za spašavanje u slučaju opasnosti.

Crnokosa ljepotica navodno je radila kao koktel konobarica prije nego je postala manekenka.

Prije Paige, Seacrest je bio u vezi s američkom plesačicom, glumicom i pjevačicom Julianne Hough od 2010. do 2013. te s manekenkom Shaynom Teresom Taylor od 2013. do 2020. godine.

Seacrest je formalno potvrdio vezu s lijepom Aubrey tako što je otišao s njom na premijeru dokumentarnoga filma Jennifer Lopez ‘Halftime‘.

image

Ryan Seacrest s djevojkom Aubrey Paige

Monica Schipper/AFP

Crnokosa manekenka potvrdila je njihovu vezu, objavivši fotografiju s producentom krajem prošle godine na svom Instagram profilu, dok on još ništa nije objavio s njom na svojim društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:56