NEPREPOZNATLJIV

Slavni rocker prvi put snimljen nakon godine dana, fanovi šokirani, sin poludio: ‘Sram vas bilo‘

Unatoč narušenom zdravlju i ograničenoj pokretljivosti nedavno je izjavio da nikada neće napustiti svijet showbiza.
Ozzy Osbourne
 Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Legendarni rock glazbenik Ozzy Osbourne snimljen je nakon dugo vremena u javnosti. Bio je u društvu supruge Sharon u Los Angelesu. Nekadašnji frontmen Black Sabbatha bio je neprepoznatljiv. Njegova inače razbarušena kosa sada je bila zalizana u rep, a osim toga kosa muje posijedila.

Ozzy Osbourne u siječnju je fanove objavijestio da boluje od Parkinsonove bolesti koja mu je dijagnosticirana u veljači 2019. godine. U veljači je objavio da prekida glazbenu turneju po Sjevernoj Americi zbog ozljede vrata. Trebao je otputovati u Švicarsku na liječenje, no morao je odustati od puta u Europu zbog epidemije koronavirusa.

image
Ozzy Osbourne
Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Unatoč narušenom zdravlju i ograničenoj pokretljivosti objavio je da nikada neće napustiti svijet showbiza.

- Znate li kada ću se umiroviti? Kad čujem kako zabijaju poklopac na lijesu, onda ću je*** napraviti bis. Ja sam princ tame, rekao je ovoga tjedna.

Za Daily Mirror također je izjavio da planira završiti turneju prekinutu u veljači, kada bude mogao izaći iz samoizolacije.

Ozzy, koji je osnovao Black Sabbath davne 1969. godine, izdao je solo album ove godine nazvan Ordinary Man, koji je dospiona treće mjesto Billboardove ljestvice 200.

image
Ozzy Osbourne i Sharon Osbourne 2014.
Ian Gavan

Mnogi su tabloidi prenijeli vijest o neprepoznatljivom izgledu Ozzyja Osbournea, a njegov sin Jack sve ih je posramio na Instagramu.

- Dragi novinari ser***, nije preporučljivo za ljude koji boluju od Parkisnovove bolesti da idu kod frizera tijekom pandemije. Samo zato što u ovom trenutku boja kose moga oca nije uobičajena ne znači ništa. Ima 71 godinu i oporavlja se od teške operacije kralježnice. Također je na odmoru. Nevjerojatno je kako možete imati vrhunsku karijeru koja traje 50 godina, prodavati milijune albuma, a ti š*** žele razgovarati od izrastu. Pokažite malo poštovanja i dostojanstva. Oh zaboravio sam, odavno ste ga izgubili. Sramite se, poručio je na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:18