NISU SVI BILI ODUŠEVLJENI

Slavni škotski DJ odgovorio onima koji su kritizirali njegov nastup: ‘Zar ste očekivali da neću puštati nijednu od svojih pjesama?‘

Neki posjetitelji njegovog nastupa na Ultra festivalu u Miamiju kritizirali su Harrisov odabir pjesama

Calvin Harris, Miami

 Richard Alvarez/Instar Images/Profimedia/Richard Alvarez/instar Images/profimedia

Slavni DJ Calvin Harris nije se suzdržavao kako bi obranio izbor pjesama koje je izveo na Ultra festivalu u Miami. Naime, ispod objave na Instagram profilu medija Dancing Astronaut našli su se komentari u kojima su neki posjetitelji izrazili nezadovoljstvo nastupom, kojega su okarakterizirali nezadovoljavajućim.

Harris je odmah odgovorio nezadovoljnom posjetitelju te mu poručio da ne planira puštati mix Fein trapa. Rekao je i da se podrazumijeva da će izvoditi neke od svojih nezaboravnih hitova koji su preslušani više od milijardu puta, kao što su "How Deep Is Your Love", " This Is What You Came For", "Slide" i mnogi drugi.

"Zar ste očekivali da neću puštati nijednu od svojih pjesama? Tri pjesme od 2014..."How Deep Is Your Love"...milijarda slušanja, "This Is What You Came For" - milijarda slušanja, "My Way" - milijarda slušanja, "Slide" - milijarda slušanja, "One Kiss - milijarda slušanja, a ostalih pet pjesama pola milijarde slušanja i prije 2014. još 20 i to ne sladunjavo sr*nje, nego prave je*ene pjesme s pravim umjetnicima, a vi bi radije da ja puštam Fein trap mixove...mjesecima sam radio nove verzije, a vi se pitate zašto ne nastupam na Edm festivalima. Ljudi koje sam tamo vidio su se odlično proveli i s time mogu biti zadovoljan. Ali odje*ite, što god ja napravim će vas razbijesniti", komentirao je Harris.

Neke od tih pjesama Harris je stvarao sa svjetski poznatim zvijezdama kao što su Rihanna i Ellie Goulding, piše Mixmag.

Zvijezda je na Ultra festivalu u Miamiju zadnji put nastupila 2013. godine te je posebno za ovaj nastup preinačila i stvorila nove verzije pjesama. Odani fanovi odmah su priskočili u pomoć te napomenuli kako je nastup bio izvanredan i kako je Harris jedan od većih producenata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:58