PROPALA OPERACIJA

Slavni stručnjak o licu glumačke dive: ‘Žao mi je što ću to reći, ali... Ona je u kaosu‘

Sjajno ju je vidjeti natrag na ekranu, ali Bože, volio bih da nije toliko petljala po svom licu, stoji u jednom komentaru

Meg Ryan

 Profimedia/

Obožavatelji Meg Ryan, koja nakon osam godina ponovno glumi, i to u filmu "What Happens Later", oduševljeni su što se vratila na velike ekrane, ali na društvenim mrežama tvrde da je žrtva "loših i bizarnih" plastičnih operacija.

- Sjajno je vidjeti Meg Ryan natrag na ekranu, ali Bože, volio bih da nije toliko petljala po svom licu - stoji u jednoj od objava na X-u, prenosi NY Post.

- Preimenujte film u ‘Što se događa s licem Meg Ryan?‘ - našalila se jedna korisnica X-a. Nadalje, ljudi su na društvenim mrežama izrazili tugu jer je holivudska miljenica romantičnih hitova kao što su "Kad je Harry sreo Sally", "Romansa u Seattleu" i "Imaš poruku" toliko operirala svoje lice. Dodatno, još se poklonika 61-godišnje glumice upitalo što joj se dogodilo i gdje su nestale te "prodorne oči".

image

Meg Ryan kod Jimmyja Kimmela, 2023.

Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Neću dati da se išta radi na mom licu. Bojim se da ne ispadnem poput pastrve. Sve žene u Hollywoodu to sad rade, a sve u određenom trenutku počnu izgledati isto. Jadna Meg Ryan, bila je tako slatka - izrazio je sažaljenje jedan od komentatora.

image

Meg Ryan, 2023.

Rb/Instar Images/Profimedia

S druge strane, poznata glumica nikad nije priznala da se podvrgnula plastičnim operacijama, ali jedan stručnjak nagađa da nije samo "otišla pod nož", već je i postupak bio neuspješan.

- Ona je u kaosu - rekao je slavni plastični kirurg za lice dr. Sam Rizk.

- Mislim da je njezin lifting lica otišao u krivom smjeru. Bočno, umjesto okomito - objasnio je Rizk. Prema doktoru, izdajnički znak horizontalne operacije su njezina usta.

image

Meg Ryan snimljena 1992.

The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia

- Kad je bila mlađa, usta su joj bila manja. Pogledajte njezina usta u ‘Top Gunu‘. Sad su dvostruko veća. Jedini način na koji usta mogu biti veća kako stariš... je ako se povuku u stranu - tvrdi.

image

Meg Ryan, 1998.

Ifa Film/United Archives/Profimedia

Drugo moguće područje dotjerivanja bili su njezini obrazi, za koje Rizk tvrdi da su "napunjeni punilom ili mašću".

- Obrazi nikad ne postaju veći kako stariš - objasnio je doktor.

Inače, Ryan se već jednom pozabavila nagađanjima o svom izgledu, skrenuvši na drugu temu.

- Postoje važniji razgovori od toga kako žene izgledaju i kako stare - rekla je za časopis Porter 2015., u članku koji je u međuvremenu uklonjen.

- Volim svoje godine. Volim svoj život upravo sad... Volim osobu kakva sam postala, u koju sam evoluirala - tvrdi glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 06:33