ROMANSA NA PLAŽI

Slavni tenisač nakon prekida sa Zagrepčankom utjehu pronašao u 11 godina starijoj voditeljici!

Gospođa je bila u braku s čuvenim nogometašem, tvrdila je kako se seksaju između 7 i 10 puta dnevno...

Matteo Berrettini i Melissa Satta

 Mia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mia/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Talijanski tenisač Matteo Berrettini (26) viđen je kako uživa u Miamiju sa svojom 11 godina starijom djevojkom, TV voditeljicom Melissom Sattom.

Berrettini se nije odvajao od svoje drage, a paparazzi su s guštom pratili svaki njihov pokret na plaži. Podsjetimo, talijanski tenisač nedavno se suočio s oštrim kritikama javnosti u vezi njegove profesionalne karijere. U nedavnom intervjuu za La Repubblicu, Berrettini je progovorio o svojoj vezi s talijanskom voditeljicom te je demantirao kritike da njihova veza utječe na njegove teniske rezultate.

image

Matteo Berrettini i Melissa Satta

Mia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mia/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Imam romantičnu vezu kao i sva druga djeca mojih godina - normalnu. Žao mi je samo što se jedna pozitivna stvar, kao što je moja veza, pokušava okarakterizirati kao profesionalna smetnja. Hejtere na stranu, žao mi je zbog onih koji nešto i znaju o tenisu: to nisu konstruktivne kritike i ne razumijem koji razlozi stoje iza njih", rekao je tenisač.

Također je dodao da ‘što više postajete izloženi, ne morate čak biti ni slavne osobe, to ćete češće postati mete napada, pogotovo ako stvari ne idu onako kako biste vi željeli ili kako su si drugi ljudi to zamislili.‘

"Osobno ne sumnjam u ono što radim. Ne osjećam da sam krenuo drugačijim putem. Isti sam kakav sam uvijek i bio", dodao je.

Podsjetimo, Berrettini je ranije bio u vezi sa Zagrepčankom, tenisačicom Ajlom Tomljanović, koja je 2018. uzela australsko državljanstvo. Njih su dvoje svoju vezu započeli 2019., no početkom prošle godine talijanski su mediji pisali da je ta ljubav ipak pukla. Ajla je s društvenih mreža izbrisala sve njihove zajedničke fotografije i prestala pratiti Mattea, a isto je učinio i Talijan.

Melissa Satta iza sebe ima brak i sina Maddoxa s njemačkim nogometašem Kevinom-Princeom Boatengom, koji je nastupao za reprezentaciju Gane. Poznata je po tome da je otvoreno govorila o njihovu seksualnom životu, omiljenim pozama i vrućim igricama među plahtama.

"Razlog zašto se Kevin ozlijedio je taj što se često seksamo, i to 7 do 10 puta tjedno. Mrzim predigru, želim odmah prijeći na stvar. Preferiram da sam ja gore tijekom seksa, tako da mogu preuzeti kontrolu", izjavila je u jednom intervjuu, prenosi The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 00:50