WHAT U REALLY, REALLY WANT

Slavno vjenčanje upravo je postalo još iščekivanije: Šuška se da će se okupiti Spice Girls!

‘To će biti prvi put da sve cure iz benda budu zajedno u društvu‘ - otkrio je izvor

Spice Girls

 Fiona Hanson/AFP

Sve članice legendarnog benda Spice Girls trebale bi se naći na istom mjestu nakon dosta godina obzirom da su sve pozvane na vjenčanje najstarijeg sina Beckhamovih, Brooklyna. Njegova mama Victoria osigurala je da sve njezine bivše kolegice iz grupe Geri Horner, Mel B, Emma Bunton i Mel C imaju svoje mjesto na taj veliki dan. Naime, 22-godišnji Beckham sudbonosno 'da' trebao bi, nagađa se, izreći svojoj 27-godišnjoj zaručnici Nicoli Peltz u travnju, a mladi par je poželio da na njima važnom događaju prisustvuju i slavne Ginger, Scary, Sporty i Baby. Zasad je nepoznato hoće li se tim povodom Spice Girls popeti na pozornicu i izvesti koji od svojih velikih hitova.

Brooklynova mlađa braća, 19-godišnji Romeo i 16-godišnji Cruz trebali bi mu biti kumovi.

"To će biti prvi put da sve cure iz benda budu zajedno u društvu, pa se zato jako vesele prilici da nadoknade propušteno vrijeme. I dok se Nicola premišlja oko dvije Valentinove haljine, one će imati priliku odabrati neku od haljina s potpisom Victorie Beckham ako im se budu svidjele", ispričao je neimenovani izvor za The Sun.

Svečanost bi se trebala održati na imanju Nicoline obitelji na Floridi 9. travnja, a cure koje su bile senzacija 1990-ih mogle bi tu priliku iskoristiti i za novo glazbeno okupljanje, ako su špekulacije istinite. Inače, Melanie C prošli je mjesec pričala o mogućem okupljanju Spice Girls, naglasivši kako sve njene kolegice iz benda to strastveno žele.

"Reći ću vam nešto, to će se dogoditi, kao ja imam imalo veze s time. Konstantno o tome razgovaramo. Cure su imale sastanke i to je nešto što silno želimo. Radimo na svim mjerama vezanim uz covid kako bi omogućili da se to i dogodi", ispričala je Mel C za OK! Magazine.

Članice benda posljednji su se put našle zajedno na pozornici 2019., no bez Victorie Beckham, odnosno Posh Spice, kako bi odradile turneju po Velikoj Britaniji i Irskoj. A Sporty je dodala kako su svih pet pjevačica trenutno u najboljoj poziciji ikad u međusobnim odnosima te je napomenula i da su se posljednjih godina posebno trudile nagovoriti Victoriju da im se pridruži na pozornici.

"U najboljim smo odnosima ikad. Imamo puno više poštovanja jedne prema drugima nego ikad prije, sve smo mame i sve se međusobno jako dobro poznajemo. Iako Victoria nije bila s nama na bini na posljednjoj turneji, bila je uz nas dušom i stopostotno uz nas iza pozornice. Željele smo da bude sretna sa svime, pa je bila uključena u sve kreativne aspekte showa", objasnila je Sporty.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:02