RIJETKO U JAVNOSTI

Slavnog glumca danas malo tko prepoznaje: Pojavio se na proslavi svog rođendana s potpuno novim imidžem

U proljeće 2022. godine glumac se odlučio odmoriti od profesije, te postavio vrlo složene uvjete za eventualni povratak na scenu

Jim Carrey s komičarima Seth Green i Jeffrey Ross

 Roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Roger/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Jim Carrey je proslavio svoj 62. rođendan u društvu prijatelja u Los Angelesu, a jedno od njegovih rijetkih pojavljivanja u javnosti u posljednje vrijeme zabilježili su paparazzi. Carreyjev izgled mnoge je iznenadio, jer je glumac odlučio pustiti kosu da raste, pa mu sada već dopire ispod ramena. Iako je i prije znao preskočiti pokoje šišanje, ovaj put se čini kao da je Carrey odlučio oživjeti hippy eru.

Na proslavi rođendana u luksuznom klubu hotela San Vicente Bungalows, opuštenom i veselom Carreyu su se pridružile kolege i prijatelji Adam Sandler i Dustin Hoffman, te poznati televizijski voditelj Jimmy Kimmel. Bili su tu i kolege komičari Seth Green, Bill Burr i Jeff Ross.

image

Dugokosi Jim Carrey

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako njegov rođendan pada na 17. siječnja, zabava je održana ranije, a večer je završio slavljeničkom tortom i s hrpom darova.

Carrey i Jimmy Kimmel, o kojemse prošlih dana mnogo govorilo jer je, navodno, jedna od slavnih osoba koje su bile povezane sa zloglasnim seksualnim predatorom Jeffreyem Epsteinom što se pokazalo netočnim. Kimmelovo ime nije se pojavilo ni u jednom sudskom dokumentu ni izjavi svjedoka. On i Carrey postali su prijatelji još 2017. godine kada je glumac gostovao u njegovoj emisiji ‘Jimmy Kimmel Live‘ i govorio o Iluminatima, objašnjavajući kako Kimmel zna sve o toj tajnoj organizaciji.

Tijekom uspješne karijere Jim Carrey imao je razdoblja pauza i iznimne aktivnosti, a nedavno je rekao kako nema namjeru ponoviti ulogu Grincha u drugom filmu o zelenom čudovištu. Prvi film snimljen 2000. godine u režiji Rona Howarda postigao je golem uspjeh i zaradio više od 350 milijuna dolara samo u kinima, a Carreyev Grinch ostao ‘najbolji u povijesti‘ filma. Njegovu odluku potvrdio je i njegov predstavnik za medije.

Carrey je govorio o tome kako sanja o glumačkoj mirovini još od kraja snimanja igrano-animiranog filma ‘Sonic: Super jež 2‘, koji je u kina stigao početkom travnja 2022. godine.

image

Jim Carrey s komičarima Seth Green i Jeffrey Ross

Roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Roger/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Da, idem u mirovinu. Vjerojatno. Poprilično sam ozbiljan. Ovisi... Ako mi anđeli nebeski donesu neki scenarij ispisan zlatnom tintom, neki za koji ću shvatiti da je iznimno bitno da ga ljudi vide, možda ću nastaviti raditi. No, uzimam stanku. Doista volim miran život, volim stavljati boju na platno, volim svoj duhovni život - rekao je Carrey u intervjuu nakon premijere Sonica u kojem igra dr. Robotnika - I, možda to nikad niste čuli iz usta neke slavne osobe od početka vremena, no meni je dosta. Dosta sam napravio. I mene je dosta.

Riječ je održao. Duga kosa i opušten stav koji su sada zabilježili paparazzi očito su dio tog odmora od svega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:31