ZABRANA PRILASKA

Slavnog glumca i partnericu proganja tip koji tvrdi da su u krvom srodstvu: Upao mu na imanje, uključila se i policija

Bryan Dixon već je šest puta upao na glumčevo imanje, a kada je zaboravio ruksak u njemu su pronašli pribor za testiranje DNK

Keanu Reeves i Alexandra Grant

 Clint Brewer /wagner Az/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer /wagner Az/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Keanu Reeves morao je zatražiti zaštitu od čovjeka za kojeg tvrdi da je upao u njegov dom u nastojanju da dokaže da su njih dvojica krvno povezani, piše TMZ.

Odvjetnik zvijezde "Matrixa" Mathew Rosengart, poslao je sudu u utorak zahtjev za privremenu zabranu prilaska kako bi zaštitili Keanua i njegovu partnericu Alexandru Grant od 38-godišnjeg muškarca po imenu Bryan Dixon. Ovo maltetiranje traje navodno mjesecima. Prema novim pravnim dokumentima do kojih je došao TMZ, Keanu je unajmio zaštitarsku tvrtku da istraži Dixona nakon što je ustvrdio da mu se ovaj stalno nepozvan pojavljuje u domu, pronalazeći različite načine da uđe na posjed.

image

Keanu Reeves i Alexandra Grant

Rick Davis/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Rick Davis/Splashnews.com/Splash/Profimedia

U dokumentima se navodi da je Dixon ušao šest puta kod Reevesa i to u razdoblju od studenog do siječnja. Prvi put je 5. studenog ušao kroz sporedna vrata i zaspao u dvorištu prije nego što su ga izbacili. Dixon se navodno vratio sljedećeg jutra i ostavio "sumnjiv i alarmantan" ruksak na Keanuovom imanju, u kojem je kažu, bio i pribor za testiranje DNK "koji je očito namjeravao koristiti na g. Reevesu u pokušaju da dokaže da su u krvnom srodstvu."

Keanuov odvjetnički tim kaže da je Dixon potpuni stranac za glumca, ali su otkrili i dodatno uznemirujuće informacije. Primjerice, protiv Dixona je trenutno izdana tjeralica u Rhode Islandu zbog navodne provale i ulaska s kaznenom namjerom, posjedovanja alata za provalu i vandalizam, a dosje mu se proteže kroz dva desetljeća.

Pored toga, Keanuov tabor tvrdi da Dixon nastavlja objavljivati uznemirujuće poruke na društvenim mrežama nazivajući se "Jasper Keith Reeves" i da želi prenijeti sva svoja osobna "prava" na Keanua i zadužiti glumca za brigu o njemu. Sudac je Dixonu izdao privremenu zabranu približavanja Reevesu i Alexandri na 100 metara. Keanu kaže da je Dixon pokušao ući na njegov posjed posljednji put 20. siječnja, a sada se u cijeli slučaj uključila i policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 02:43