NEOČEKIVANO

Slavnoj glumici usred govora dostavljena smeđa omotnica neugodna sadržaja: ‘Je li ovo za mene?‘

Glumica je dobila pravne dokumente od bivšeg partnera Jasona Sudeikisa koji se odnose na skrbništvo nad njihovo dvoje djece

Olivia Wilde 

 Valerie Macon/AFP

Glumica i redateljica Olivia Wilde vjerojatno je očekivala da će predstavljanje njezina novog filma 'Don't Worry Darling' u Las Vegasu proći potpuno normalno i uobičajeno, a onda je uslijedio hladan tuš. Upravo za vrijeme njezina govora, ispred pozornice se pojavila nepoznata osoba i uručila joj tajanstvenu, smeđu omotnicu s oznakom 'osobno i povjerljivo'. Riječ je o pravnim dokumentima koje joj je poslao njezin bivši partner Jason Sudeikis, i to potpuno neočekivano, a odnosili su se na skrbništvo nad njihovo dvoje djece.

"Pripremljeni su papiri za utvrđivanje nadležnosti nad djecom gospođe Wilde i gospodina Sudeikisa", rekao je izvor blizak Sudeikisu.

Kad je podigla omotnicu, Wilde je upitala: "Je li ovo za mene?" Ispostavilo se da jest.

Otvorila je pismo tijekom svog izlaganja i skenirala njegov sadržaj, ali unatoč neugodnoj situaciji, svjedoci su rekli da se Wilde snašla kao prava profesionalka te nastavila pričati publici o svome filmu. Također je poručila da je njezin film “ljubavno pismo filmovima koji pomiču granice naše mašte”.

image

Olivia Wilde nastavlja svoj govor

Valerie Macon/AFP

Sudeikis, navodno, nije imao prethodna saznanja o tome kakve će biti okolnosti u kojima će se dostaviti dokumenti, jer to ovisi isključivo o dostavljačkoj tvrtki. "On nikada ne bi dopustio da joj se papiri dostave na tako neprikladan način“, rekli su njemu bliski izvori.

Detalji njihova trenutnog dogovora o skrbništvu nad djecom ostaju privatni, a ni Olivia ni Jason nisu komentirali sadržaj omotnice.

Kao odgovor na incident, CinemaCon je u priopćenju rekao da će "ponovo procijeniti" svoje sigurnosne protokole jer postavlja se pitanje kako je dostavljač pisma mogao doći izravno na pozornicu.

"Kako bismo zaštitili integritet naših studijskih partnera, ponovno ćemo napraviti procjenu naših sigurnosnih protokola", rekao je voditelj Mitch Neuhauser. “Postupit ćemo u skladu s tim jer je to ispravna stvar. Želimo učiniti sigurnu, ispravnu stvar.”

Od njihova razlaza, Olivia se našla u novoj ljubavnoj romansi s Harryjem Stylesom koji zajedno s glumicom Florence Pugh glumi u njezinom filmu "Don't Worry Darling".

Drugi izvor je prošlog ljeta rekao da je Olivia, iako je krenula dalje, odlučna u tome da ostane u prijateljskom odnosu s Jasonom zbog njihove djece. "Ona zna da će Jason zauvijek biti dio njezina života i da je djeci važno da njih dvoje imaju čvrst odnos", rekao je izvor i dodao: „Ona čini sve što može da tako i bude“.

Podsjetimo, Sudeikis i Wilde su se upoznali 2011. godine, 2013. su objavili svoje zaruke koje suna kraju prekinute 2020. godine. Zajedno dijele dvoje djece, sina Otisa (8) i kćer Daisy (6).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. ožujak 2024 15:09