PHILOVE MUKE

Slavnom pjevaču rekla da ide na poslovni put, vratila se udana za drugog frajera: ‘Van iz kuće!‘

Phil Collins sljedeći tjedan podići će tužbu i sudskim putem tražiti Orianneinu deložaciju. Ona mu prijeti objavljivanjem pikanterija
Phil Collins i Orianne Cevey
 Mediapunch/face To Face/Face To Face/Profimedia

Phil Collins (69) ovih dana proživljava pravu ljubavnu dramu - kako piše TMZ, slavni glazbenik odlučio je potjerati bivšu suprugu Orianne Cevey (46) iz svoje luksuzne vile u Miamiju jer se ona ponovno - udala!

Višestruki dobitnik Grammyja navodno će sljedeći tjedan podići tužbu i sudskim putem tražiti Orianneinu deložaciju - ona je, naime, odbila napustiti pjevačevu kuću, u kojoj je čak promijenila i sigurnosne šifre na alarmnom sustavu.

Osim toga, Cevey je bivšem suprugu dala i ultimatum - ako ne odustane od zahtjeva za njezinim izbacivanjem iz vile, ona će, zaprijetila je, u javnost pustiti "škakljive" informacije za koje tvrdi da mogu naštetiti Collinsovu ugledu.

image
Phil Collins i Orianne Cevey sa sinovima
Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia

Podsjetimo, frontmen benda Genesis i Orianne vjenčali su se 1999. U braku su dobili sinove Nicholasa (19) i Matthewa (15), a razveli su se 2008. Phil je supruzi tad isplatio nagodbu u iznosu od čak 46 milijuna dolara, što je i službeno bio najskuplji razvod u povijesti britanske scene.

image
Phil Collins i Orianne Cevey
Mediapunch/face To Face/Face To Face/Profimedia

Nakon što je Cevey sa sinovima otišla u Miami, Phil se odao piću kako bi utažio tugu. U siječnju 2016. i sam se preselio na Floridu kako bi bio što bliže djeci, a bivši supružnici pomirili su se 2016., iako se Orianne u međuvremenu i udala i razvela od drugog muškarca, Charlesa Mejjatija.

A iako se prije četiri godine vratila glazbeniku, za kojega je tvrdila da je "ljubav njezina života", prevrtljiva brineta prije dva mjeseca zaputila se u Las Vegas i ondje u tajnosti izrekla "sudbonosno da" Thomasu Batesu! Collinsu je tad navodno slagala kako mora otputovati zbog - posla!

- Neće joj više dati ni novčića! Ne želi imati nikakva posla s njom - otkrio je izvor blizak pjevaču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 20:18