THE BOSS POLUDIO

Slavnom rokeru zlo je od politike: ‘Ako Trump opet pobijedi, selim u Australiju‘

Springsteen je inače veliki kritičar trenutnog američkog predsjednika i otvoreno govori što misli o Trumpovim potezima
Bruce Springsteen
 Marcelo Del Pozo

Ako Donald Trump ponovno bude izabran za američkog predsjednika na predstojećim izborima, SAD bi mogao ostati bez nekih vrlo poznatih državljana među kojima je i glazbena ikona Bruce Springsteen (71).

Naime, The Boss je izjavio za Australian press, kako će ako Trump pobijedi razmisliti o tome da se preseli u Australiju. Ipak, slavni kantautor, vlasnik mnogobrojnih kultnih pjesmama poput one "Born in the USA" naglasio je kako posljednje brojke govore u korist kandidata Joe Bidena zbog čega vjeruje da će Trump ovaj put izgubiti izbore.

- Volim Australiju. Svaki put kad smo tu odlično se provedemo. Uvijek je užitak tu doći. Volim ovdašnje ljude, prirodu, Australija je i sjajna za putovanja s motorom, baš nam je pri srcu. A ako Trump bude ponovno izabran, što neće, jer odmah predviđam da će izgubiti, no ako se to ipak dogodi, vidimo se na sljedećem letu - kazao je The Boss.

image
Pascal Le Segretain

Springsteen je inače veliki kritičar trenutnog američkog predsjednika i otvoreno govori što misli o Trumpovim potezima. A ne misli baš ništa dobro. Tako je Trumpa nazvao prijetnjom za američku demokraciju, a poručio mu je i da stavi je***u masku na lice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2022 13:23