POPULARNA LUTKA

Slavnu glumicu gledat ćemo u ulozi kultne Barbie: ‘Spremamo nešto potpuno drugačije‘

Warner Bros podijelio je prvu fotografiju Margot Robbie kao Barbie koja savršeno oponaša kultnu lutku u plavoj prugastoj haljini

Margot Robbie

 Chris Pizzello/AFP

Holivudsku glumicu Margot Robbie gledat ćemo u ulozi Barbie, najpoznatije lutke na svijetu, dok će Ryan Gosling glumiti Kena.

Warner Bros podijelio je prvu fotografiju Margot Robbie kao Barbie koja savršeno oponaša kultnu lutku u plavoj prugastoj haljini, koju je uparila s odgovarajućom narukvicom i trakom za kosu, dok se nasmiješena opušta u prepoznatljivom ružičastom kabrioletu.

U opisu fotografije, Warner Bros je spomenuo da će film doći na velika platna u SAD-u 21. srpnja 2023. Međutim, raspored prikazivanja filma u cijelom svijetu još se drži u tajnosti.

"Ljudi općenito kad čuju 'Barbie' pomisle: 'Znam kako će taj film izgledati', a onda čuju da ga Greta Gerwig piše i režira, i odmah pomisle: 'Oh, pa, možda, ne znam...' Mnogi misle da znaju što ih očekuje u filmu, ali mi spremamo nešto potpuno drugačije, nešto što niste znali da želite", poručila je Margot. Također je dodala da film 'dolazi s puno prtljage i puno nostalgičnih veza' koje su vezane uz nasljeđe popularne lutke.

Nadolazeći film može se pohvaliti šarolikom glumačkom postavom, uključujući Shang-Chija, Kate McKinnon, Simu Liua, Willa Ferrella, Michaela Ceru, Emmu Mackey, Arianu Greenblat, Issu Rae i Kingsleyja Ben-Adira, a nedavno se pridružila i Alexandra Shipp. Režiju potpisuje Greta Gerwig, koja je sa svojim partnerom Noahom Baumbachom napisala scenarij.

Iako je bilo početnih oklijevanja oko dodjeljivanja uloge Barbie, i to između Amy Schumer i Anne Hathaway, odluka je pala na Margot Robbie. U intervjuu za Variety u siječnju 2019., objasnila je svoju odluku: “Igranje ove uloge ističe naše samopouzdanje, našu znatiželju i našu komunikaciju tijekom našeg djetinjstva i samootkrivanja. Tijekom 60 godina brenda, Barbie je osnažila djecu da se zamišljaju u važnim ulogama poput princeze ili predsjednice”.

Radnja će se vrtjeti oko Barbie koja je izopćena i poslana u stvarni svijet jer se smatra nesavršenom.

"Zbog toga što nije dovoljno savršena, lutka biva izbačena iz Barbielanda pa kreće na avanturu po stvarnom svijetu. Igrani je film zasnovan na temelju popularne linije Barbie igračaka"', piše na službenoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:57