FUĆKAŠ MODU!

Slavnu oskarovku malo tko je prepoznao, izgleda kao duh, ali ubrzo se saznalo o čemu je riječ

Glumica u Kanadi snima novi film u kojemu igra bivšu osuđenicu koja se pokušava vratiti u normalan život nakon izlaska iz zatvora
Sandra Bullock
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon dvogodišnje stanke, američka glumica Sandra Bullock (56) u jeku pandemije koronavirusa vratila se na filmski set. Nakon što je 2018. za Netflix snimila hvaljeni postapokaliptični horor/triler "Bird Box", koji je i producirala, za isti streaming servis sad radi još neimenovan film, koji je zapravo adaptacija britanske mini TV serije "Unforgiven" iz 2009.

Oskarovka je ovih dana viđena na setu u Vancouveru u Kanadi, ali s obzirom na transformaciju kroz koju je morala proći zbog uloge, izgledala je potpuno neprepoznatljivo, umorno i pomalo zapušteno, s neurednom kosom koja joj je padala preko ramena.

image
Sandra Bullock
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bullock, naime, u novom projektu na kojemu opet radi i kao producentica, glumi Ruth Jones, bivšu osuđenicu koja se pokušava vratiti u normalan život nakon izlaska iz zatvora, gdje je završila zbog dvostrukog ubojstva policajaca.

Kako bi ispoštovala sve epidemiološke mjere uvedene zbog covida-19, Sandra se na setu zaštitila maskom, ali i vizirom, a svaki put kad bi ušla u terenac, u ruke si je temeljito utrljavala sredstvo za dezinfekciju.

Osim nje, u Netflixovu nadolazećem filmu gledat ćemo i Violu Davis te Vincenta D'Onofrija, zvijezdu "Jurskog svijeta".

image
Sandra Bullock u glamuroznom izdanju snimljena 2018.
Rb/bauergriffin.com/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:23