S TRANSRODNIM ZARUČNIKOM

Slavu je stekla u kontroverznom showu, a sad očekuje prvo dijete: ‘IVF je bio težak, ali pomogao nam je dr. Vuk Jovanović‘

Vijest je objavila na društvenim mrežama na Međunarodni dan vidljivosti transrodnih osoba u čast 34-godišnjeg budućeg oca

Jesse Sullivan i Francesca Farago

 Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

Zvijezda kontroverznog reality showa ‘Too Hot To Handle‘ koji se vrti na Netflixu, Francesca Farago, objavila je da očekuje prvo dijete nakon ‘neugodnog‘ IVF iskustva sa svojim transrodnim zaručnikom Jessejem Sullivanom.

30-godišnjakinja je objavila vijest na društvenim mrežama na Međunarodni dan vidljivosti transrodnih osoba u čast 34-godišnjeg budućeg oca Jesseja, čija je promjena spola potvrđena 2019. godine.

"Željeli smo iskoristiti ovaj poseban dan da proslavimo ovu nevjerojatnu prekretnicu sa svima vama", napisala je Francesca, koja se može pohvaliti sa 9,9 milijuna Instagram/TikTok pratitelja, u njihovoj zajedničkoj objavi.

image

Francesca Farago i Jesse Sullivan

Monica Schipper/Getty Images/Profimedia/Monica Schipper/getty Images/profimedia

"Bili ste uz nas kroz naše poraze, pa smo jedva čekali da s vama podijelimo i ovu pobjedu. Još mi je rana trudnoća i pred nama je još puno toga, ali jako smo uzbuđeni što će se naša obitelj povećati za još jednog člana, a Arlo će postati najcool stariji brat! AHH, TRUDNA SAM!", napisala je.

U pratećem TikTok videu, Jesse je nagovijestio spol koristeći pjesmu glazbenika My Best Friend Jacob iz 2018. ‘To Our Daughter (Lullaby)‘ te je dodao dva emojija koji označavaju blizance.

Budući roditelji zajedno su odabrali donora sperme prije nego što je Sullivan prošlog kolovoza izvadio devet jajnih stanica, a Farago je prošlog rujna izvadila 18 jajnih stanica. Ne zna se čiji je embrij prebačen u maternicu kanadske reality zvijezde 19. ožujka u Tree of Life centru u Los Angelesu, pod vodstvom stručnjaka za plodnost dr. Vuka Jovanovića.

Odmah su uslijedile reakcije u komentarima na njihove objave, a među ostalim, čestitali su im i glazbenica Demi Lovato te zvijezda reality showa ‘Selling Sunset‘, Chrishell Stause.

Sullivan je imao 18 godina kada je dobio Arla Beara Sullivana, koji se predstavlja kao ‘oni‘, a priznao je da je prakticirao nezaštićeni seks s tinejdžerom 2006. godine.

image

Francesca Farago

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 12:18