ŠTO SE DOGODILO?

Slom živaca na pozornici u prijenosu uživo: Šapnuli su joj nešto na uho, a ona je podivljala

Glumac Jon Gries ju je uhvatio za ruku i šapnuo joj nešto na uho na pozornici

Aubrey Plaza

 Profimedia/screenshot YouTube

Ljutita glumica Aubrey Plaza uhvaćena je kako razgovara sama sa sobom nakon što je glumačka postava serije "Bijeli lotos" osvojila ovogodišnju nagradu Screen Actors Guild (SAG) za najbolju glumačku postavu u dramskoj seriji, piše Page Six.

image
Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia/Frazer Harrison/getty Images/profimedia

Tijekom nedjeljne ceremonije dodjele nagrada, glumci su se ponovno okupili na pozornici kako bi primili posljednju nagradu večeri s F. Murrayem Abrahamom koji je održao govor zahvale. Međutim, dok je glumica, koja je popularnost stekla zahvaljujući ulozi u popularnoj seriji "Parks and Recreation", stajala pored Meghann Fahy, Thea Jamesa i Willa Sharpea, Jon Gries ju je uhvatio za ruku i šapnuo joj nešto na uho. Glumac, koji je u seriji glumio Grega, zlobnog muža Jennifer Coolidge, vrlo vjerojatno ju je obavijestio da joj nešto nije u redu s haljinom, zbog čega je odmah popravila svoju haljinu prije nego što se okrenula prema Abrahamu.

Dok je glumac pričao o "žrtvama potresa u Siriji i Turskoj i molio za mir u Ukrajini i Rusiji", iznenada je uzviknuo "Unija zauvijek!" što je izazvalo glasne reakcije publike. Zatim je Plaza gledala kako glumci čestitaju jedni drugima prije nego što je na nešto iznenada reagirala i izgovorila "Isuse Kriste", pročitali su gledatelji s njezinih usana. Međutim, nije bilo jasno je li njezina reakcija bila na Abrahamov govor, Grierovo isticanje njene haljine ili nešto treće. Uz Sharpea, bila je jedna od prvih glumaca koja je napustila pozornicu.

image
Jim Ruymen/Upi/Profimedia/Jim Ruymen/upi/profimedia

Prateći nagrade, korisnici Twittera brzo su primijetili Aubreyjno ponašanje.

- Zbog čega je bila ljuta? - jedna je osoba pitala, dok ostalima nije bilo jasno "zašto je Aubrey Plaza bila toliko ljuta zbog pobjede?". "Twiteraši" su istaknuli da je Aubrey čak i ubrzo sišla s pozornice, umjesto da ostane s glumačkom ekipom. Usred ove buke na društvenim mrežama, predstavnik 38-godišnje glumice nije odgovorio Page Sixu za komentar.

image

Jenna Ortega i Aubrey Plaza

Kevin Winter/Getty Images/Profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia

Ranije se tijekom dodjele nagrada na pozornici pojavila zajedno sa zvijezdom serije "Wednesday" Jennom Ortegom kako bi ismijavale svoju sličnost, a Jennifer Coolidge također je osigurala još jednu nagradu za "Bijeli lotos", kada je kući odnijela nagradu za najbolju žensku glumicu u dramskoj seriji.

image

Glumačka postava ‘Bijelog lotosa‘

Kevin Winter/Getty Images/Profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:54