RAZVOD GODINE

Slomljen je i povrijeđen, bio je uvjeren da može spasiti brak: ‘Sada više nema povratka‘

Sportaš se još uvijek nada pomirenju, a manekenka je viđena kako bez vjenčanog prstena ‘čisti‘ svoj automobil od negativne energije

Tom Brady i Gisele Bundchen u sretnim danima

 Miamipixx/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Miamipixx/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Igrač američkog nogometa Tom Brady (45) izrazito je povrijeđen time što je njegova supruga i poznata manekenka Gisele Bündchen (42) angažirala odvjetnika za razvod.

Dok se Brady očito još uvijek nada da se njihov brak može spasiti, Bündchen je nedavno viđena kako uz pomoć holističke stručnjakinje "čisti" svoj automobil kako bi se riješila negativne energije.

Manekenka je fotografirana kako pali kadulju oko svoga automobila, a pritom su svi primijetili da više ne nosi vjenčani prsten.

Njezino "terapeutsko iskustvo" otkriveno je samo nekoliko dana nakon što je Page Six objavio da su i Bündchen i Brady angažirali svoje odvjetnike za rastavu braka.

- Mislim da sad više nema povratka. Oboje imaju odvjetnike i gledaju što će njihov razlaz značiti i tko će što dobiti - otkrio je izvor.

Inače, bračni par je bio u svađi nekoliko mjeseci zbog njegove odluke da se povuče iz Nogometne nacionalne lige.

image

Tom Brady i Gisele Bündchen

Angela Weiss/Afp

Dok neki izvori tvrde da je "seksistički" svesti njihove probleme na Bradyjevu karijeru, drugi upućeni kažu da nije samo riječ o tome.

- Gisele je jasno rekla da je zabrinuta zbog Toma i već su mnogo puta razgovarali o tome - objašnjava izvor.

- Ovo je vrlo nasilan sport, a mi imamo djecu i voljela bih da je on više prisutan - rekla je za magazin Elle, dodajući kako je "uvijek iznova vodila te razgovore s njim".

Par koji je u braku od 2009. ima dvoje djece, sina Benjamina (12) i kćer Vivian (9).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:38