EMOTIVNA ISPOVIJEST

Slomljena glumica: ‘Uzeo mi je kćer, odveo je u Ukrajinu i nikad je nije vratio‘

Nakon što je Kličko dobio puno skrbništvo, Kaya se više nikad nije vratila u Kaliforniju, gdje glumica sada živi

Hayden Panettiere

 Twitter/Hayden Panettiere

Hayden Panettiere u novom intervjuu s Jadom Pinkett Smith, njezinom majkom Adrienne Banfield-Norris i gošćom Kelly Osbourne za ‘Red Talk Table‘ otkrila je da njezin bivši suprug Vladimir Kličko odbija dopustiti njihovoj 7-godišnjoj kćeri Kayi da je posjeti u Kaliforniji. Također ga je optužila da ju je prisilio da se odrekne skrbništva nad njihovom kćeri nakon što je Kayu odveo u Ukrajinu i više je nikada nije vratio.

Nakon što je provela godine boreći se s problemima s ovisnošću, 33-godišnja glumica je 2018. potpisala papire koji Kličku (46) daju puno skrbništvo nad kćeri, a sada tvrdi da to ‘nije‘ bio zajednički dogovor.

Zvijezda ‘Nashvillea‘ rekla je da nije imala drugog izbora nego poslati kćer da živi s ocem, a inzistira na tome da, iako je sada trijezna, bivši profesionalni boksač ne dopušta njezinoj kćeri da je posjeti u SAD-u.

"Mislila sam da ga ide posjetiti kao što je uvijek to činila, stalno je putovala na relaciji Nashville - Ukrajina, ali kad je stigla k njemu, odmah mi je rekao: ‘Želim puno skrbništvo nad njom‘, što je za mene bio šok", objasnila je Panettiere.

"To nije bila moja odluka. U stvari, nisam ni znala da se to događa dok već ona nije bila tamo. U zemlji u kojoj dominiraju muškarci nisam mogla učiniti baš puno toga. Tu nije bilo rasprave. Da mi je Kličko došao i rekao: ‘Mislim da bi zbog toga u kojem se stanju trenutno nalaziš i zbog tvojih problema koje imaš, bilo dobro da ona bude ovdje sa mnom neko vrijeme... rekla bih ‘ok, to ima smisla, shvaćam. Doći ću tamo u posjet.‘ Takve stvari. No, najgore mi je bilo potpisati te papire, to je bilo nešto što mi je najviše slomilo srce a što sam morala napraviti u životu. Zbog načina na koji je to učinjeno, bilo je jako uznemirujuće", otkrila je.

Panettiere je ranije otkrila da je počela konzumirati droge i alkohol kad joj je bilo samo 15 godina, a da je njezina ovisnost izmakla kontroli dok se borila s postporođajnom depresijom nakon Kayina rođenja 2014. No, inzistira na tome da ‘nikada nije ugrozila‘ svoje dijete niti učinila nešto što smatra opravdanim za gubitak skrbništva.

"Nikada je nisam ugrozila niti učinila nešto što bi je ugrozilo. U ovoj zemlji nikad mi ne bi uzeli dijete, to se nikad ne bi dogodilo", rekla je.

Nakon što je Kličko dobio puno skrbništvo, Kaya se više nikad nije vratila u Kaliforniju, gdje glumica sada živi. Umjesto toga, ona putuje u Europu kako bi vidjela svoju kćer te se nada da će je ‘on nekada dovesti u posjetu‘. Također je dodala da vjeruje kako Kličko smatra da čini pravu stvar i ne shvaća da Kaya treba i mamu.

"On misli da čini pravu stvar. On je odličan otac, stvarno je. Ali mislim da on ne shvaća u potpunosti da kako stare, djeca trebaju svoje mame. Nije bio tu da vidi kakva sam ja mama, da je bio, možda bi bilo drugačije. Stvarno se nadam da će se jednog dana promijeniti, to je nešto najsrcedrapateljnije što sam ikada doživjela. Nisam dobila nikakve naznake da će se bilo što promijeniti. Rečeno mi je da mogu otići u Ukrajinu i vidjeti je kad god to poželim. Samo se nadam da će jednog dana, kad bude dovoljno velika da se njezino mišljenje malo više uvažava i njezine želje da se čuju, biti više proaktivnosti s te strane", rekla je glumica.

Prisjetila se i, kako kaže, ‘užasavajućeg‘ trenutka kada je njezina kći tražila da druge žene zove ‘mama‘.

"Sjećam se da me njezin tata nazvao i rekao: ‘Kaya ide okolo i ispituje druge žene može li ih zvati mama.‘ Izgubila sam dah, srce mi je stalo. Smijao se, mislio je da je to smiješno, ali meni je bilo užasno. Nije shvatio", prisjetila se glumica, koja smatra da je taj potez njezine kćeri bio ‘traumatična reakcija‘ na odvajanje od nje.

"To je bio vapaj za pomoć. Odmah sam pitala mogu li razgovarati sa svojom kćeri. Kad sam je pitala za to, počela je govoriti besmislice, tipa gu-gu, ga-ga. Nikada prije to nije činila. To je bila trauma koju je proživljavala zato što nisam bila uz nju. Koliko god sam pokušavala objasniti koliko joj je potrebna njezina mama i kako će to kasnije kad odraste loše utjecati na nju, toliko se to kasnije moglo pretvoriti u ljutnju, depresiju, što god to bilo, ali bilo je trauma. Ali ne možete to objasniti nekome tko ne razumije i ne vjeruje u taj koncept", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:03