SVAĐA BIEBEROVIH?

Slučajni prolaznik snimio mučnu scenu u noćnom klubu: ‘Ma nije vikao na suprugu, samo je bio uzbuđen‘

Popularnom glazbeniku, koji se godinama bori s depresijom, ovo nije prvi put da je planuo u javnosti
 Screenshot/TWITTER

Justin Bieber je sa suprugom Hailey (24) i zaštitarima prolazio kroz hodnik u noćnom klubu u Las Vegasu te je ljutito mahao rukama i nešto joj objašnjavao. Za to vrijeme, ona je samo šutjela i hodala dalje kao da je se to ne tiče. Snimka incidenta koji se desio u petak nakon njegova koncerta šokirala je korisnike društvenih mreža, a 26-godišnji glazbenik izgledao je, složili su se svi, kao da je na rubu živaca.

Nakon svega javili su se neki očevici na Twitteru koji tvrde da Kanađanin nije vikao na suprugu, već je bio pun adrenalina nakon nastupa. Većina ipak smatra kako to nije uzbuđenje, nego čista ljutnja. Justinu, koji se godinama bori s depresijom, ovo nije prvi put da je planuo u javnosti.

Supružnici od svog vjenčanja prije tri godine odaju dojam zaljubljenog para, no postoje snimke na kojima se Justin ponaša šokantno prema svojoj dragoj. Najviralnija je ona u kojoj on izlazi iz automobila naglo zatvarajući vrata, potpuno ignorirajući to što njima udara Hailey koja izlazi iza njega.

Postoje i videa u kojima Justin iz čista mira udara Hailey dok šetaju te jedan na kojemu on bježi od paparazza ostavljajući nju iza sebe. Lani je 1. travnja na Instagramu objavio fotografiju ultrazvuka koji je navodno snimila Hailey i oduševio fanove objavom kako očekuju dijete. Poslije je objasnio da se samo šalio, što su mu zamjerili.

Tijekom jednog live videa pjevač supruzi, koja sjedi pored njega, govori: "Da nisi tako zgodna, odavno bih te ostavio".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:13