ZVIJEZDA U SRBIJI

Smetlar Dragan čisti ulice i plijeni pažnju žena svojim plavim očima: ‘Žena je ljubomorna, ali što da radim!?‘

Dragan uživa u pažnji obožavateljica, ističe da je obiteljski čovjek u braku, a supruga mu je ljubomorna

Dragan Vasić

 Instagram/silja_vasic90/

Dragan Vasić već 13 godina čisti beogradske ulice, a u Beogradu i na društvenim mrežama privlači poglede zbog svojih plavih očiju. Za Telegraf.rs progovorio je o tome kakav je život čistača i kako se snalazi s fanovima.

„Počeo sam sasvim slučajno baviti se ovim poslom, bio sam klinac, trebalo je novca za izlaske, a moj tata je radio 36 godina u firmi i svi ga znaju. Tada je bila neka akcija čišćenja kamiona, moj tata je pozvao sve te ljude na kavu i tada sam ja upoznao i šefa koji mi je ponudio posao te sam tako i počeo raditi nakon par dana”, kaže Dragan za Telegraf.

„Težak je ovo posao, najteže je zimi. Ljudi nam prave nered, oni što kopaju po kantama i oni nerijetko naprave lom, psi sve rastrgnu, a mi čistimo", objašnjava Vasić, ali priznaje kako unatoč svemu voli svoj posao.

Zbog plavih očiju Dragan ima brojne obožavateljice, a ističe da su ga žene voljele i prije nego što se pojavio u javnosti.

”Moram reći da sam ja oženjen, obiteljski čovjek i imam troje dece, ali ne mogu reći da mi to ne godi! Naravno da mi gode komplimenti, a i mlad sam čovjek, što da ne, jedino što je žena baš ljubomorna, ali što da se radi”, kaže.

Dragan dosad nije dobivao ponude za snimanja i fotografiranja, ali da ih dobije, rado bi ih prihvatio.

„Bit ću iskren, da mi neko ponudi da snimam nešto, slikam se ili bilo što, pristao bih, naravno. Imamo kolegu Jocu koji je bio u jednom spotu, to je jako lijepo, tako da bih pristao.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:34