PREKRETNICA

Smjena generacija u prestižnoj modnoj agenciji: Odlazi Gisele Bündchen, a stiže kći Kobea Bryanta

Presretna sam i počašćena! Moda me zanima od malih nogu, oduvijek sam se željela baviti manekenstvom, kaže 18-godišnja Natalia Bryant
Natalia Bryant s roditeljima i sestrom; Gisele Bündchen

Supermodel Gisele Bündchen oprašta se od svoje matične agencije, IMG Models, s kojom je surađivala pune 22 godine. Prema pisanjima stranih medija, o karijeri slavne 40-godišnje Brazilke u budućnosti će se brinuti njezina sestra i menadžerica, blizanka Patricia.

No iako su izgubili Gisele, IMG ekipa ovih dana "ulovila" je neke nove talente - naime, u posljednjih mjesec dana potpisali su unosne ugovore s pjesnikinjom Amandom Gorman, koja je oduševila nastupom na inauguraciji američkog predsjednika Joea Bidena, a njihovo novo lice je i Ella Emhoff, pokćerka američke potpredsjednice Kamale Harris.

- Bio je ovo 'vrući' siječanj - nova lica i svježa krv dolaze u manekensku industriju - pohvalili su se iz agencije.

Tijekom dugogodišnje karijere Gisele je više od 40 puta krasila naslovnicu časopisa Vogue, a navodno je zarađivala 10-ak milijuna dolara godišnje. Modni agenti otkrili su je u trgovačkom centru u rodnom Brazilu kad joj je bilo samo 14 godina. Na pisti je debitirala 1994., a dvije godine poslije pojavila se na Njujorškom tjednu mode i postala svjetska senzacija. Bila je i anđelica Victoria's Secreta od 2000. do 2007.

Iako je posljednu reviju službeno nosila 2016., Bündchen je ostala u svijetu mode - i dalje snima editorijale te odrađuje luksuzne modne kampanje.

A početkom ovoga tjedna Giselina sad već bivša agencija objavila je kako im se u 2021. godini pridružuje i kći pokojnog NBA košarkaša Kobea Bryanta, 18-godišnja Natalia Bryant.

- Moda me zanima od malih nogu. Volim tu industriju i oduvijek sam se željela baviti manekenstvom. Presretna sam i počašćena! Smatram da je ovo odlična prilika za mene, veselim se učenju i kreativnom izražavanju - priopćila je tinejdžerica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:32