KONTROVERZNI MODEL

‘Smršavjela sam zahvaljujući seksu dva puta dnevno. Ne razumijem mame koje troše na teretanu‘

Bellucci je željela smršaviti nakon četvrtog djeteta i vjeruje da je tajna njenog novog izgleda u svakodnevnoj ‘akciji‘ pod plahtama

Carla Belluci

 Profimedia/

Carla Bellucci (41) kontroverzna bivša manekenka, zvijezda OnlyFansa, influencerica i ‘najomraženija žena Velike Britanije‘ tvrdi da je smršavila zahvaljujući seksu sa svojim suprugom dva puta dnevno.

Ova majka četvero djece je nosila veličinu L, a sada kaže da nosi veličinu S nakon što je skinula kilograme znojeći se u spavaćoj sobi.

Bellucci je željela smršavjeti nakon četvrtog djeteta i vjeruje da je tajna njenog novog izgleda u svakodnevnoj ‘akciji‘ pod plahtama.

- Sve se svodi na odličan seks bez ijednog vježbanja u teretani. Sve te mame koje troše na članarine trebale bi tražiti povrat novca, ja to stvarno ne razumijem. Samo se poševite dva puta dnevno i to je odlično za vašu kondiciju. Mislim, te žene rade neke otmjene poslove, a kunem se da što više puta tjedno idu u teretanu - to su deblje. Ja jednostavno volim seks pa sam shvatila: zašto ne bih vježbe prenijela i u spavaću sobu? Možete, recimo, čučati u raznim položajima, a dokazana je činjenica da je seks dobar za um, tijelo i dušu - rekla je bivša manekenka za Daily Star.

Osim dnevne doze seksa, Bellucci također vježba 20 minuta kod kuće, a disciplinirana je i s kontrolom porcija hrane.

A na pitanje kako uspijeva uskladiti majčinstvo s redovitim seksom, Bellucci odgovora:

- Uvijek u rasporedu imam vremena za seks. Moja kći Blu ide rano spavati i tada je moje vrijeme sa mojim muškarcem. Jako je važno održavati ga živim u spavaćoj sobi. Više ne može držati ruke podalje od mene... Sada se osjećam odlično i samopouzdano te objavljujem više atraktivnih fotografija jer se osjećam odlično i fit - zaključila je Carla Belluci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:19