SKANDAL ZA SKANDALOM

Snima se film o divljem životu ikone 90-ih: Uključuje kontroverze, seks preko telefona i 63 godine starijeg muža

Njezina najveća kontroverza dogodila se 1994. kada se udala za naftnog magnata Marshalla kada je ona imala 26, a on 89 godina

Anna Nicole Smith 1995.

 Rights Managed/Mary Evans Picture Library/Profimedia/Rights Managed/mary Evans Picture Library/profimedia

Nadolazeći biografski film o manekenki i glumici Anni Nicole Smith ispričat će sve o divljem životu ikone devedesetih, a trebao bi uključivati ​​i scenu u kojoj Anna i njen gay prijatelj vode ljubav preko telefona.

Što se tiče snimanja filma, njena dva bliska prijatelja, zvijezde reality showa "Gown and Out In Beverly Hills", Pol Atteu i Patrik Simpson, nadgledaju scenarij.

image

Anna Nicole Smith

Re/westcom/Starmax/Profimedia/Re/westcom/starmax/profimedia

Kažu da se neće suzdržavati i da će spomenuti film o pokojnoj djevojci s naslovnice Playboya biti ispunjen kontroverzama, kako bi svijetu pokazali kakva je ona zapravo bila.

Patrik je ekskluzivno rekao za The Sun da će film razotkriti tvrdnje da je bila tzv. "gold digger", odnosno sponzoruša, te će pokazati kako je njezin 89-godišnji suprug milijarder J. Howard Marshall bio njezina "prava ljubav" . Također je rekao da trenutno predstavljaju film glavnim zvijezdama, uključujući Lily James i Andrewa Garfielda.

image

Anna Nicole Smith 1995.

Rights Managed/Mary Evans Picture Library/Profimedia/Rights Managed/mary Evans Picture Library/profimedia

- Reći ću vam da će jedna od ključnih scena u našem filmu biti telefonski seks Anne Nicole i mene - rekao je 54-godišnji dizajner, dodajući da je rano preminula Anna Nicole imala "nečuven život".

- Živjela je onako kako je htjela živjeti. Nju nije bilo briga što je netko rekao ili pomislio - objasnio je Patrik Simpson.

Za sad, Pol i Patrik skoro su završili scenarij, temeljen na njihovim memoarima o glumici nazvanima "Portret ikone".

Podsjetimo, preminula je u dobi od 39 godina od trovanja kombinacijom različitih lijekova 2007. godine, u kasinu u Hollywoodu na Floridi. Mrtvozornik je otkrio da je lijek za spavanje kloral hidrat bio "glavna komponenta" zaslužna za smrt. Kreativni dvojac iza filma je napomenuo da će stvarno "otvoriti vrata i pokazati svijetu što je Anna Nicole stvarno bila".

image

Anna Nicole Smith na dodjeli 32. American Music Awards

Lee Roth/Starmax/Profimedia/Lee Roth/starmax/profimedia

Njezina najveća kontroverza dogodila se 1994. kada se udala za naftnog magnata Marshalla, a njoj je tada bilo 26, njemu 89 godina.

Tužila ju je Marshallova obitelj kako bi je spriječila da naslijedi veći dio njegova bogatstva nakon što je ubrzo nakon vjenčanja preminuo. Braneći svoju prijateljicu, Patrik je rekao: “Anna Nicole je imala jednu pravu ljubav i to je bio Marshall, vjerovali ili ne".

- Rekla mi je to mnogo puta i vodili smo mnogo dubokih razgovora o toj temi, ali jedna od stvari koje mi je rekla više puta je da je on bio jedini koji ju je istinski bezuvjetno volio. I zato mu je uzvraćala ljubav. Dakle, nije je bilo briga ima li on 90 godina. Apsolutno ga je voljela, iako su svi mislili da ona traži samo novac. Bila je neovisna, snažna poslovna žena i vrlo pametna, a u medijima se pravila glupom. Znala je što radi - rekao je Patrik.

image

Anna Nicole Smith i njen muž J. Howard Marshall

-/Sipa Press/Profimedia/-/sipa Press/profimedia

Patrik je također ispričao kako su ponude za uloge stigle glavnim glumcima, uključujući zvijezdu serije "Pam i Tommy", Lily James.

- Lily James je savršena osoba za ulogu Anne Nicole. Nije osvojila Emmyja za Pamelu, no mislimo da će osvojiti i Oscara za Annu Nicole - rekli su scenaristi. Od ostalih glumaca, istaknuli su Andrewa Garfielda, ali tvrde da će i Bai Ling, reper Flavour Flav i Brigitte Nielsen također glumiti.

- Siguran sam da će zbog filma doći do neke reakcije. Govorimo istinu, a istina je ono što treba biti viđeno - objasnio je Patrik.

- Jedno od obećanja koje sam dao Anni Nicole prije nego što je umrla je da ću ispričati njezinu priču. Scenarij je skoro gotov i bit ćemo na dodjeli Oscara za dvije godine - zaključili su Pol i Patrik koji planiraju snimiti i dokumentarac o stvaranju filma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 12:38