ISPOVIJEST BOGATAŠICE

Snimila je jedan od najpoznatijih kućnih pornića, a mrzila je seks: ‘Sve više od poljupca me užasavalo‘

Sve se promijenilo kada je Paris Hilton upoznala Cartera Reuma, svog sadašnjeg supruga, na jednom okupljanju obiteljskih prijatelja

Paris Hilton

 Michael Tran/Afp

Paris Hilton otkrila je da je bila uvjerena da je aseksualna u svojim 20-tim godinama te da je preispitivala svoju seksualnost sve dok nije upoznala svog supruga Cartera Reuma.

- Bila sam poznata kao seks simbol, ali bilo što seksualno me užasavalo. Voljela sam se samo ljubiti, mnoge moje veze nije uspjele zbog toga, objasnila je 42-godišnja nasljednica hotelskog carstva Hilton u razgovoru za Harper’s Bazaar.

Međutim, sve se promijenilo kada je Paris 2019. upoznala Cartera na okupljanju obiteljskih prijatelja na Dan zahvalnosti.

- Nije slavan, pametan je, dolazi iz lijepe obitelji, dobra je osoba. Bilo je to suprotno od onoga na što sam navikla dok sam tražila dečke, priznala je.

image

Paris Hilton i Carter Reum

Michael Tran/Afp

- Osjećam se kao da konačno dobivam ono što zaslužujem nakon pakla kroz koji sam prošla, a to je netko kome mogu vjerovati i netko s kime ću graditi pravi život, dodala je nasljednica i poduzetnica.

Par se vjenčao 2021., a prošli mjesec dobili su svoje prvo zajedničko dijete – sina koji je u potpunosti promijenio njezinu perspektivu.

- Više me zanimaju bebe nego milijarde, našalila se dok je istaknula koliku ljubav osjeća prema njemu.

- Želim ga zaštiti i biti s njim svake sekunde. Sada se osjećam potpuno, dodala je Paris koja ima novu želju sada – imati djevojčicu.

U prošlosti su je povezivali s Leonardom DiCaprijom, Benji Maddenom i Rickom Solomonom s kojim je snimila zloglasni kućni video seksa.

Također, bila je zaručena četiri puta. Za manekena Jasona Shawa, nasljednika Parisa Latsisa, glumca Chrisa Zylku i konačno za Cartera Reuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:21