KRALJEVSKA DRAMA

SNIMKA ZBOG KOJE JE BRITANIJA PRESTALA DISATI Susret Harryja i Williama je trajao 10 sekundi, pljušte reakcije: 'Pogledajte što je Meghan napravila'

 
 I-Images / Zuma Press / Profimedia

Meghan Markle i princ Harry obavili su jučer posljednju službenu obvezu prije konačnog odlaska iz kraljevske obitelji i početka novog života u Kanadi.

Susret s članovima kraljevske obitelji na misi u Westminsterskoj opatiji održanoj u povodu Dana Commonwealtha nije prošao u osobito srdačnom, te niti malo obiteljskom tonu. Bio je to prvi javni susret vojvode i vojvotkinje od Sussexa nakon četiri mjeseca s princom Williamom, njegovom suprugom Kate, princom Charlesom i Camillom.

Obitelji Cambridge i Sussex nisu kao prošle godine sudjelovali u procesiji s kraljicom, nego su i prije ceremonije zauzeli svoja mjesta.

Harry i Meghan sjedili su u istom redu s princom Edwardom i njegovom suprugom Sophie, a ispred njih, u prvom redu, bili su Kate i William koji su došli naknadno. Zauzeli su sjedala direktno ispred Edwarda i Sophie te su se prisnije s njima pozdravili nego s Harryjem i Meghan.

Kada su William i Kate stigli, bili su okrenuti leđima kameri te se nije moglo najjasnije vidjeti jesu li i koliko srdačno pozdravili Harryja i Meghan.

Nasuprot njima, Meghan Markle niti jednog trenutka nije skidala osmijeh s lica. Pristojno i srdačno je pozdravila i kratko mahnula rukom u znak pozdrava, no nije se dizala iz stolice. Harry ih je također pristojn opozdravio, ali je u odnosu na svoju suprugu djelovao izuzetno zbunjeno ponovnim susretom sa bratom i šogoricom. Nije to ni pokušao sakriti, na trenutke je bio jako zamišljen i kontemplativan.

Na kratkoj video snimci koja traje tek 10 sekundi uhvaćen je trenutak ponovnog susreta. Izgledalo je na prvu kao da su William i Kate totalno izignorirali Harryja i Meghan. Na Twitteru se odmah povela rasprava o tome što se doista dogodilo, svi su htjeli dati svoje viđenje kratkog susreta.

Izdvajamo samo neke od stavova na Twitteru.

- Meghan je tri puta pokušala pozdraviti bez uspjeha, Harry uopće ne izgleda sretno.

- Harry se trebao ustati i pozdraviti brata, kao što je to učinio princ Edward.

- Puno vike oko ničega. Kate je uzvratila osmijeh. Njihov susret bio je srdačan obzirom na protokol. To se može vidjeti na snimci, iako se ne vidi njezino lice.

- Apsolutno. Sigurna sam da su u privatnosti razgovarali.

- Kate je djelovala prilično zlovoljno. Trebala bi biti sretna, odlazi joj konkurencija.

- Istina je takva da se nitko ne bi trebao rukovati zbog koronavirusa.

- Zaslužili su, bravo Williame i Kate!

- Pitam se je li netko pitao Meghan kako se osjeća.

- Je li nekome palo na pamet da su se možda vidjeli i pozdravili prije nego što su došli.

- Kate je stvarno pokazala svoje pravo lice. To je bilo neprofesionalno, nikad mi nije bila draga, uvijek mi je bilo nešto sumnjivo kod nje, sram ju bilo.

- Izgleda da se Harry osjeća baš jadno

English Royals attending the annual Commonwealth Day Service at Westminster Abbey in London.
09 Mar 2020, Image: 504942812, License: Rights-managed, Restrictions: NO Netherlands, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:37