ZAŠTITNIČKI INSTINKT

Snimljen incident ispred restorana, Tom Hanks dobio živčani slom: ‘Odj**** od moje žene!‘

Wilson se spotakla i zamalo pala, što je pobudilo zaštitnički instinkt kod inače staloženog Hanksa

Tom Hanks i Rita Wilson

 Alessandra G/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Alessandra G/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Supružnici Tom Hanks (65) i Rita Wilson (65) sinoć su napuštali restoran u New Yorku kada su ih okupirali obožavatelji i fotografi. U nagurivanju na putu do automobila, Wilson se spotakla i zamalo pala, što je pobudilo zaštitnički instinkt kod inače staloženog Hanksa.

- Moja žena?! Odj***te! Moju ženu ćete prevrnuti?!, urlao je slavni oskarovac.

Nakon večere na Manhattanu, par je krenuo do automobila. Oko njih se stvorila velika grupa ljudi koja nije posustajala. Prilazili su im sve bliže, dok se jedan čovjek nije previše približio i sudario se s Ritom Wilson. Zbog toga je nakratko izgubila ravnotežu, spotakla se, ali je uspjela ostati na nogama.

- Prekinite!, viknula je prema čovjeku i digla ruke u zrak.

Hanks je prvo otišao provjeriti je li Rita u redu. Zatim se okrenuo prema gomili i ljutito i vulgarno ih upozorio da se udalje od njegove žene. Par je brzo otrčao do automobila.

Nespretni obožavatelj se ispričao, ali Hanks i Wilson nisu ili čuli ili htjeli odgovoriti.

Par je u braku 34 godine i imaju dva sina, Cheta (31) i Trumana (25). Upoznali su se na setu ABC-ovog sitkoma Bosom Buddies 1981. godine. Najprije su bili prijatelji, a tek kasnije njihov je odnos postao ljubavni.

Prije incidenta i večere, bili su na kinoprojekciji Elvisa, biografskog filma o legendarnom pjevaču Elvisu Presleyju. U tom filmu Hanks glumi pjevačevog menadžera Toma Parkera.

image

Rita Wilson

Alessandra G/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Alessandra G/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ranije tog dana Hank je sam šetao po Manhattanu. Zbog mršave građe koju je skrivao širokom majicom, novinari i obožavatelji iskazuju zabrinutost za glumčevo zdravlje. Brinuti su počeli nakon što se Hanksu neprekidno tresla ruka prilikom promotivnog intervjua za novi film. Ranije ovog mjeseca u Brisbaneu se pojavio na projeksiji s redateljem Bazom Luhrmannom i kolegom Austinom Butlerom.

- Nema boljeg mjesta na svijetu za snimanje filma nego ovdje na Gold Coastu, rekao je tada s mikrofonom u desnoj ruci, a lijevom rukom u džepu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:28