EMOTIVNA DRAMA

Snimljen je igrani film o Harryjevom i Meghaninom bijegu iz dvorca. Pogledajte trailer!

Glumci Jordan Dean i Sydney Morton koji utjelovljuju Harryja i Meghan, a radnja se uvelike oslanja na ispovijest koju je par dao Oprah
Harry & Meghan: Escaping the Palace, Lifetime TV trailer u kojem glume Jordan Dean i Sydney Morton 
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bilo je samo pitanje dana kada će na filmskom platnu zaživjeti priča o bijegu princa i vojvotkinje od Sussexa iz kraljevske britanske palače. I, evo ga - Lifetime je objavio prvi trailer filma "Harry & Meghan: Escaping the Palace" (u slobodnom prijevodu, "Harry i Meghan: Bijeg iz palače") koji će biti prikazan u drugoj polovici ove godine.

Trailer traje dvadesetak sekundi i u njemu se pojavljuju glumci Jordan Dean i Sydney Morton koji utjelovljuju Harryja i Meghan.

image
Harry & Meghan: Escaping the Palace, Lifetime TV trailer u kojem glume Jordan Dean i Sydney Morton - scena koja prikazuje intervju s Oprah
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Jordan Dean 33-godišnji je britanski glumac koji je igrao u serijama "High Maintenance" i "Mystery of Laura", a izgledom pomalo podsjeća na britanskog princa. Sydney Morton (36) nešto je malo poznatija u glumačkom svijetu, iza nje je sporedna uloga u filmu "Pripravnik", seriji "Jessica Jones". Zanimljivo je da neke veće filmske zvijezde očito nisu pokazale nimalo želje igrati u ovom uratku koji se temelji na intervjuu koji je bračni par dao Oprah Winfrey i na emotivnim raspravama bračnog para.

Lifetime publiku planira privući scenama iz trailera poput one u kojoj Sydney Morton grca u suzama, na što Jordan Dean uzvraća: "Tvoj je život doista u opasnosti". Citat se temelji na intervjuu danom Oprah kada je Harry rekao da je njegova majka Diana bila u sličnoj situaciji i da bi se "povijest mogla ponoviti". Na to Harryjevo upozorenje Meghan uzvraća da je snažna osoba i da će postupiti ispravno.

image
Harry & Meghan: Escaping the Palace, Lifetime TV trailer
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

U traileru se inače Dean pojavljuje u uniformi što ukazuje da će u filmu biti prikazano i razdoblje prije nego što je bračni par odlučio napustiti kraljevsku obitelj. Harryju je, podsjetimo, nakon napuštanja obitelji Kraljica oduzela vojne činove što znači da mu je ubuduće zabranjeno nositi uniforme.

image
Princ Harry i Meghan Markle, originalni snimak iz intervjua s Oprah
Cbs/Ferrari/Profimedia

Lifetime nije objavio pojedinosti o radnji filma koji je sniman u Vancouveru, no iz scene u kojoj Sydney Morton dodiruje svoj lažni trudnički trbuh, točno onako kao što je to činila Meghan za vrijeme intervjua, da se naslutiti da će biti govora i o vojvotkinjinoj trudnoći.

image
Harry i Meghan u odjevnim kombinacijama koje glumci nose u posteru za nadolazeći film
Tim Rooke/shutterstock

Još uvijek se ne zna tko će glumiti Oprah. Iako kratak, trailer pruža uvid u sadržaj filma koji će biti usredotočen na rasprave Harryja i Meghan o odluci da napuste kraljevsku obitelj i daje naslutiti kako će u filmu biti jasno naglašeno da je bračnom paru Sussex važniji njihov međusoban odnos od posvećenosti kraljevskoj obitelji. U kratkom traileru pojavljuje se i mali Archie koji se na podu zadovoljno igra. Pa tko voli ovakve sadržaje, strpjet će se do jeseni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:25