JOŠ SE NE BI ŽENIO?

Snimljena urnebesna reakcija: Georgina bi se udala za Ronalda, ali on na pitanje o svadbi okreće očima!

Pitanje novinara prouzročilo je različite reakcije Georgine i Ronalda, a fanovi ih nisu štedjeli u komentarima

Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo

 /Profimedia

Par Cristiano Ronaldo (37) i Georgina Rodriguez (29) stigli su u Madrid zbog posla, odnosno lansiranja njegovog brenda vode. Neki obožavatelji nagađaju da je negodovanje Ronalda povezano s njezinim videima twerkanja, ali, bilo kako bilo, jasno je da su na sudbonosno pitanje odgovorili potpuno različito.

Naime, novinari su pitali Georginu bi li se udala za Ronalda, na što je ona odgovorila:

„Naravno.”

Dok je Georgina odlučno davala tu izjavu, Ronaldo je bio šokiran i zakolutao očima. Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, iako je Ronaldo poznat po duhovitim izrazima lica i grimasama koje radi.

„Sve Ronaldove veze su samo zbog djece”, počeli su komentari.

„Irina je spremna za povratak”, spomenuo je jedan komentator Ronaldovu bivšu djevojku, manekenku Irinu Shayk.

Podsjećamo, o problemima u vezi Georgine i Cristiana počelo se govoriti u travnju. Navodno su nastali nakon što je Ronaldo zaigrao za novi klub Al Nassr u Saudijskoj Arabiji, a njegova partnerica provodi svoje dane luksuzno šopingirajući. Ronaldu to smeta jer više nije usmjerena na obitelj kao što je bila prije.

Imaju kćeri Alanu Martin i Bellu Esmeraldu, nogometaševog sina Cristiana Jr.-a kojeg je dobio sa ženom tajnog identiteta te blizance Evu i Matea koje je rodila surogat-majka. Prošle godine u travnju izgubili su sina preminulog pri porodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 01:05