ŽICA ULOGU

Snoop Dogg očajnički želi glumiti u najdugovječnijoj sapunici na svijetu: ‘Sve je u toj seriji tako stvarno!‘

Američki glazbenik šalje signale producentima, a osim u britanskoj sapunici volio bi nastupati i na krunidbi kralja Charlesa III.

Snoop Dogg u Londonu

 Perry Smylie/Mirrorpix/Profimedia/Perry Smylie/mirrorpix/profimedia

Hip hop legenda Snoop Dogg ima neočekivan ukus kada je u pitanju televizijski sadržaj: lud je za sapunicama. A na vrhu njegove liste je ‘Coronation Street‘, britanska serija, telenovela koja se snima od 1960. godine. Serija je zbog dugovječnosti u Guinnessovoj knjizi rekorda, a s više od 10.900 snimljenih epizoda, teško da će netko srušiti rekord koji drži. Stotine glumaca, a među njima i poznata imena poput Joanne Lumley, Iana McKellena, Sarah Lancashire i Bradleyja Walsha, u jednom trenutku karijere bili su dio postave, u većim i manjim ulogama.

‘Corrie‘, kako je odmilja zovu generacije gledatelja, govori o životu u radničkom kvartu, u ulici u Weatherfieldu u Engleskoj, prati njihovu svakodnevicu, lijepe i teške trenutke, osobne i profesionalne živote.

image

Scena iz 10912 epizode Corronation Streeta

ITV/PR

A 51-godišnji američki reper, producent, kompozitor i tekstopisac te glumac, ne samo da uživa u seriji nego očajnički pokušava napraviti sve da mu šefovi ITV-a daju barem malenu ulogu u seriji.

Snoop, kojem je pravo ime Calvin Cordozar Broadus Jr. smata da ‘Coronation Street‘ donosi vrlo realistične priče, a to se njemu jako sviđa.

- Ah... ‘Coronation Street‘, obožavam je. Ako me pozovu da sudjelujem, učinit ću to svakako. Igrat ću kakav god lik trebali producenti. Volim kako ta serija izgleda, sviđa mi se kamera, sviđa mi se gluma, scenarij... Sve je tako stvarno - objasnio je sada glazbenik u intervjuu za The Sun - Želio bih biti dio serije jer je ona dio moje kulture.

Autor brojnih hitova rekao je kako osjeća i posebnu povezanost s Ujedinjenim Kraljevstvom nakon što mu je kraljica Elizabeta II. dala dozvolu da uđe u zemlju sredinom 1990-ih. Tada se suočavao sa zabranom putovanja i nastupa jer je bio optužen za ubojstvo. Kraljica je, tvrdi, odobrila njegov dolazak na Otok zato što su njezini unuci, prinčevi William i Harry bili njegovi veliki fanovi. Usput je rekao kako bi, osim uloge u ‘Coronation streetu‘ (što se može prevesti kao ‘Krunidbena ulica‘) rado nastupio i na krunidbi kralja Charlesa III. u svibnju.

image

Snoop Dogg na koncertu

Sander Koning/Afp

- Apsolutno sam za. Nek‘ se zna - kazao je reper koji trenutno putuje Europom u sklopu europskog dijela turneje ‘I Wanna Thank Me‘. Na društvenim mrežama objavio je kako ga je, kada je stigao u Škotsku, na izlasku iz zrakoplova dočekao gajdaš Ross Ainslie, koji je na tradicionalnom instrumentu izveo Snoopov klasik, pjesmu ‘Still D.R.E.‘ što ga je oduševilo i raznježilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:01